Afriso

 

Energie eoliana: TUV Rheinland obtine noi acreditari

TUV Rheinland acreditare - Energie eoliana
vizualizari


TÜV Rheinland a fost auditat și acreditat ca organism de certificare de către International Electrotechnical Committee Conformity Assessment System for Renewable Energy (IECRE). Cu această acreditare, compania a fost autorizată, ca organizație independentă de testare, să emită certificate IECRE pentru turbine eoliene. 

"Această acreditare de succes de către IEC a confirmat experiența noastră în domeniul energiei eoliene", spune Matthias Laatsch, șef energie eoliană la TÜV Rheinland. 

"Această acreditare completează acreditările noastre și reprezintă un criteriu important pentru producătorii de turbine, sisteme și componente". TÜV Rheinland funcționează de câțiva ani în domeniul certificării tipurilor și componentelor pentru turbine eoliene și este acum pe lista IECRE ca una dintre cele opt companii de pe lista organismelor de certificare (RE Certification Bodies) (RECBs).

IECRE este formată în prezent din 16 comisii naționale din diferite țări. În octombrie 2016, organizația a lansat un sistem de certificare a uzinelor de energie regenerabilă. Acest sistem va umple lacunele existente în domeniile energiei eoliene, fotovoltaice și energiei marine și armonizează procedurile de testare la nivel global. 
Sistemul este conceput pentru a obține recunoașterea comună și reciprocă a serviciilor de testare în rândul organismelor de certificare acreditate și al laboratoarelor de testare și pentru a facilita comerțul internațional de sisteme care respectă nivelul de siguranță necesar. 

De asemenea, dorește să se asigure că toți furnizorii, subantreprenorii și consumatorii finali înțeleg elementele, modulele, rapoartele, declarațiile și certificatele implicate în procesele de certificare.

TÜV Rheinland oferă servicii complexe în domeniul energiei eoliene către producători, operatori, investitori și asiguratori. TÜV Rheinland oferă asistență clienților din întreaga lume prin crearea de evaluări și monitorizarea parametrilor de funcționare, analize de risc și pericol, precum și prin certificarea turbinelor eoliene și a fermelor eoliene. În plus, TÜV Rheinland este de asemenea acreditată de DAkks, organismul de acreditare națională din Germania, pentru certificarea fermelor eoliene de pe uscat și din larg și a componentelor acestora conform standardelor naționale și internaționale.

www.tuv.com 

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas