Energii regenerabile si eficienta energetica in sere, solarii si zootehnie

80 vizualizari
Energii regenerabile si eficienta energetica in sere, solarii si zootehnie
Distribuie pe

24 Noiembrie 2014 15:00 - 28 Noiembrie 2014 15:00

Evenimentul pe scurt
Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK Romania) are placerea de a va anunta realizarea unui proiect de colaborare economica Romano-Germana cu tema "Energii regenerabile si eficienta energetica in sere, solarii si zootehnie".

Initiativa proiectului de colaborare economica romano-germana si finantarea acestuia provin din partea Ministerului Federal al Economiei si Energiei din Germania in cadrul programelor "Efficieny Made in Germany" si „Renewables Made in Germany".

Proiectul prevede extinderea activitatii unor companii germane in Romania. In vederea promovarii acestor companii din domeniul eficientei energetice si al energiilor regenerabile, reprezentantii acestora vor veni in perioada 24 - 28 noiembrie 2014 in Romania pentru a sustine intalniri cu potentiali colaboratori romani. 

In cadrul delegatiei Camera de Comert si Industrie Romano-Germana va organiza in data de 25 noiembrie 2014 la Bucuresti un simpozion cu tema "Energii regenerabile si eficienta energetica in sere, solarii si zootehnie".

Profilele societatilor germane participante la delegatie, precum si mai multe informatii despre simpozion vor fi publicate pe pagina evenimentului imediat ce vor fi disponibile.

Organizator
AHK Romania

Persoana de contact
Ilinca Pandele
Tel +40 21 207 91 17
Email pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 14.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 822.576 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 5.334 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video