Georg Fischer produce electricitate solara pentru consumul propriu

66 vizualizari
Georg Fischer
Distribuie pe
Urmare a unei perioade de constructie de o luna, Georg Fischer va incepe administrarea unei instalatii fotovoltaice in Schaffhausen. Electricitatea produsa de instalatie va alimenta direct reteaua de electricitate Georg Fischer, furnizand 25% din necesarul anual al cladirii principale al sediului Corporatiei.

Instalatia fotovoltaica cuprinde 216 module pe o suprafata totala de 350mp. Este montata pe acoperisul unei cladiri centrale de productie, putand produce 50.000 kWh anual, echivalentul cantitatii de electricitate consumate de aprox. 11 case unifamiliale, reducand emisiile de CO2 cu aprox. 15,000 kg.

“Suntem incantati sa aducem o contributie importanta ancorarii durabilitatii in viata de zi cu zi la Georg Fischer, precum si sa acumulam experienta in domeniul productiei de electricitate solara”, afirma liderul de proiect Beat Gallmann, care este si Managing Director al Georg Fischer Real Estate Ltd.

Proiectul include produse GF Automotive care ajuta la transformarea electricitatii fiind finantat partial de cantonul si orasul Schaffhausen.

Foto: Instalatie fotovoltaica cu 216 module si o suprafata totala de 350mp deasupra unei cladiri centrale de productie a Georg Fischer.

Convertizor cu manta GF Automotive pentru instalatie fotovoltaica moderna 

www.georgfischer.com 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video