Noutati la Romenvirotec 2016

88 vizualizari
Romenvirotec 2016
Distribuie pe

Romexpo va invita intre 7 si 10 aprilie la Romenvirotec, expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, care va avea loc in Pavilionul C6

Romenvirotec a devenit de-a lungul timpului o platforma importanta atat pentru progresul tehnologic in domeniu, cat si pentru educarea publicului in vederea adoptarii unei atitudini responsabile fata de mediu.

Prin editia din 2016 vrem sa va facilitam accesul la cele mai noi informatii despre tehnologiile inovatoare de mediu, sa cream un dialog constructiv despre normele europene in vigoare si sa apropiem oamenii si companiile care isi dedica timpul si resursele mediului in care traim!

EURITEH si WEHRLE prezinta la Romenvirotec 2016 solutii inovatoare pentru managementului deseurilor!

EURITEH a acumulat o experienta vasta in domeniul managementului deseurilor in decursul celor 10 ani de cand activeaza pe piata din Romania ca furnizor de tehnologii si echipamente menite sa contribuie la indeplinirea obiectivelor de reciclare impuse de Uniunea Europeana. 

EURITEH spera sa-si surprinda vizitatorii cu o gama larga de servicii de proiectare precum si echipamente si utilaje:
• statii de sortare si transfer a deseurilor 
• tratare mecanica-biologica, compostare 
• platforme cu containere subterane 
• tratarea levigatului si apelor uzate 
• prese de balotat deseuri (hartie, carton, PET, folie, doze, etc) 
• tocatoare de deseuri 
• containere, prescontainere 
• utilaje pentru tratarea, decontaminarea si stabilizarea solului 
• vehicule utilitare (vidanje, gunoiere, maturatoare stradale, etc) 

EURITEH a furnizat echipamente si tehnologii in numeroase locatii din Romania si isi doreste sa isi consolideze pozitia la nivel national implementand cu succes proiecte de mediu, dand dovada de profesionalism, responsabilitate si etica in afaceri.

Alaturi de EURITEH, la Romenvirotec 2016 va fi prezenta si compania WEHRLE. WEHRLE construieste inca din 1982 fabrici pentru tratarea apelor industriale reziduale, ofera consultanta in ceea ce priveste eficientizarea, operationalizarea, optimizarea si upgradarea fabricilor deja existente. 

Prezenta pe 5 continente, compania WEHRLE este lider in tratarea apelor reziduale, avand principal scop imbunatatirea calitatii acestor ape pentru a putea fi deversate fara a altera mediul inconjurator, folosind proceduri usor de operat. WEHLE utilizeaza solutii personalizate pentru fiecare fabrica, ceea ce creste eficacitatea procesului de tratare a apelor reziduale. 

Gaseste mai multe detalii pe www.romenvirotec.ro


S.C Adarco Invest Petrosani prezinta la Romenvirotec 2016 noi tehnologii in domeniul managementului deseurilor!

S.C Adarco Invest Petrosani prezinta la Romenvirotec 2016 noi tehnologii in domeniul managementului deseurilor. Continuand dezvoltarea preocuparilor in acest domeniu, S.C Adarco Invest Petrosani a participat activ si in ultima perioada in implementarea unor noi instalatii complexe de sortare si de tratare mecano-bilogica a deseurilor, precum si in activitati de asimilare in fabricatie proprie a unor noi echipamente specifice. 

Un recent ansamblu (statie de sortare statie tratare mecano - biologica) destinat sa rezolve problema deseurilor la nivelul judetului Hunedoara a fost livrat si pus in functiune in colaborare cu compania Strabag AG Austria - Sucursala Bucuresti in localitatea Barcea Mare, judetul Hunedoara. Capacitatea de prelucrare a statiei de sortare este de pana la 34.000 to/an iar a statiei de tratare mecano - biologica de pana la 83.000 to/an.

Instalatia complexa de sortare deseuri – Barcea Mare, jud. Hunedoara

In ceea ce priveste preocuparile pentru a introduce in fabricatie proprie noi echipamente specifice proceselor de prelucrare a deseurilor, in cursul anului trecut S.C.Adarco Invest SRL a lansat pe piata produsul denumit Maruntitor de sticla, produs care deja face parte din componenta ultimelor instalatii de sortare livrate la: Boldesti (PH), Ruginoasa (IS) si Tortoman (CT). Maruntitorul de sticla, la fel ca restul echipamentelor fabricate de S.C. Adarco Invest SRL, detine Certificat de Conformitate emis de organism notificat NANDO Bruxelles.


S.C. INOESY S.R.L., in parteneriat cu GRIMM AEROSOL TECHNIK GERMANIA, 
prezinta la Romenvirotec 2016 echipamente profesionale  din domeniul monitorizarii calitatii aerului!

S.C. INOESY S.R.L. prezinta la Romenvirotec 2016, analizoare spectrometrice moderne pentru monitorizarea calitatii aerului ambiental si a nivelului de praf (detectia particulelor nanometrice), produse de Grimm Aerosol Technik Germania.

Avand o experienta de peste 30 ani in dezvoltarea de tehnologii si echipamente in acest domeniu, Grimm Aerosol Technik Germania (in parteneriat cu S.C. INOESY S.R.L.) ofera o gama larga de spectrometre (portabile sau stationare), pentru monitorizarea calitatii aerului (PM1, PM2.5, PM 10). Aceste echipamente sunt certificate conform standardelor europene(EN12341 si EN14907) si a celor americane (EPA) pentru masuratori PM2.5 si PM10.

Fiind la prima participare, S.C. INOESY S.R.L. doreste sa faciliteze accesul la cele mai noi informatii despre tehnologiile inovatoare de mediu si sa creeze un dialog constructiv despre normele europene in vigoare! 

De aceea, pe intreaga perioada a targului, specialistii S.C. INOESY S.R.L. va vor sta la dispozitie cu detalii tehnice si echipamente pentru demonstratii si traininguri!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video