Rezervati-va stand, alaturi de cele mai puternice companii, la Targul International RoEnergy Bucuresti 2017

56 vizualizari
RoEnergy Romania 21-23 iunie 2017
Distribuie pe

Ramaneti conectati la noutatile din Energie, abonandu-va la Newsletter-ul RoEnergy pe www.roenergy.eu!

Targul International RoEnergy Romania, Evenimentul Nr. 1 al industriei de Eficienta Energetica si Energii Regenerabile din tara noastra, continua seria manifestarilor cu editia a VI-a RoEnergy Bucuresti 2017, care va avea loc la Rectorat UPB, B-dul Splaiul Indepedentei, 313, in perioada 21-23 iunie 2017. 

Ca si la editiile precedente, pe langa expozitie, sub “umbrela” Targului RoEnergy Bucuresti vor avea loc o serie de manifestari conexe dintre care mentionam: conferinte, mese rotunde, workshop, tombola RoEnergy, etc.

Ce castigati daca deveniti Expozant la Targul RoEnergy Bucuresti 2017?
1. Conform studiului „Traind in Europa”, efectuat recent de E.ON si Kantar EMNID, aproape jumatate dintre romani ar dori sa-si incalzeasca locuintele cu energie solara. De fapt, acest lucru nu face altceva decat sa confirme apetitul consumatorilor din Romania pentru investitii in modernizarea locuintelor si tehnologie. Participand la RoEnergy Bucuresti 2017, cunoscut drept Targul unde consumatorii cauta tocmai tehnologii nepoluante: energie solara, biomasa, biogaz, energie geotermala, hidroenergie, energie eoliana, etc., aveti sansa sa va promovati focusat compania si produsele. 

2. Portalul TechCrunch denumeste si argumenteaza de ce Energia (EnerNet, noul termen) va fi urmatorul Internet. Explicatiile au la baza solutiile smart si necesitatea unui viitor verde. Argumente in plus sa includem Energia Verde si Eficienta Energetica printre cele mai sustenabile si mai de viitor domenii de investitii, in Romania, dar si oriunde in lume. Indiferent ce sector energetic reprezentati, nu pierdeti inovatiile expuse la Targul RoEnergy Bucuresti 2017.

3. Potrivit Ziarului financiar, anul 2017 reprezinta un oportunitate unica pentru oamenii de afaceri romani, atat pentru demararea de noi proiecte, cat si de consolidare a celor incepute. De ce? In primul rand datorita preturilor si nivelurilor business-urilor din prezent, cresterii economice, cat si conjuncturii externe. Profitati, asadar, de cele trei zile de Targ (21, 22 si 23 iunie 2017) pentru a intra in contact cu jucatori cheie si cu experti din domeniul energetic si, de ce nu, pentru a planui noi extinderi de afaceri.

Trenduri in 2017
-digitalizarea si solutiile smart devin tot mai raspandite, ca vectori de eficienta energetica, respectiv solutii nepoluante
-ieftinirea tehnologiilor concomitent cu aparitia unor solutii inovatoare de stocare a energiei
-necesitatea rezolvarii unor probleme stringente pentru Romania, cum sunt incalzirea si managementul deseurilor
-instalatii de capacitati mici (de la 1-3 kw pana la 500 kw): solar, PV, biomasa, eolian, etc.
-mentenante, retehnologizari parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene
- implementare de tehnologii de crestere a eficientei energetice in cladiri si industrie (inclusiv BMS)
- tehnologii LED
-energie din deseuri
-retehnologizari, mentenante hidrocentrale si microhidrocentrale
-cogenerare

Cat costa un stand expozitional?
Doriti sa beneficiati de o pozitie privilegiata a standului companiei dumneavoastra la Targ ? Cea mai buna optiune este sa va rezervati din timp un stand. Solicitati chiar acum o Oferta de pret fara nici o obligatie la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Cat costa pozitia de Sponsor?
Doriti sa fiti in centrul atentiei in mediul de business si in mass media? Optati pentru una dintre pozitiile de Sponsor al Targului RoEnergy Bucuresti, solicitand o Oferta de sponsorizare fara nici o obligatie: press@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu
Tematica RoEnergy Bucuresti 2017
Tematica Targului (selectie): eficienta energetica in cladiri, infrastructura energetica, energie solara, PV, termal, bioenergie (biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), energie eoliana, microhidroenergie, etc.

Despre R.E.S. GROUP:
-Organizator de evenimente B2B si B2C in domeniile: eficienta energetica, energii regenerabile 
-Experienta de +6 ani in organizarea de expozitii si conferinte pe eficienta energetica si energii regenerabile
-Suprafata de expunere: peste 14.000 mp 
-Peste 50 evenimente conexe: conferinte, mese rotunde, workshopuri, conferinte de presa, tombole, etc.
-Locatii: Bucuresti & Timisoara 
-Expozanti: peste 300, Europa (Germania, Italia, Grecia, UK, Austria, Franta, Spania, Cehia, Ungaria, Polonia, Olanda, Turcia, etc.), America de Nord ( SUA), Asia (China, India, Coreea de Sud)
-Vizitatori : peste 20.000, Europa ( Romania, UK, Germania, Italia, Franta, Spania, Cehia, Polonia, Moldova, Grecia, America de Nord (Canada, SUA), Asia (China, Coreea de Sud)
-Parteneri Targ: peste 50 organizatii (asociatii, autoritati, mass media, etc)
-Popularizare Targ: peste 50.000 de abonati
-Network: Companii, asociatii, universitati, cercetatori, experti, autoritati, politicieni, mass media
-----------------------
RoEnergy 
tel/fax : +40.357.436.266
tel.+40.357.411.642
mobil: +40.772.262.915

www.roenergy.eu
SC R.E.S. Group SRL
Arad, Str Predeal, 9

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video