Romexpo te alimenteaza cu energie

53 vizualizari
ExpoEnergiE2016
Distribuie pe

ExpoEnergiE are loc intre 12 si 15 octombrie 2016 

ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro) - Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale incepe la Romexpo, pe 12 octombrie. 
Evenimentul este dedicat atat producatorilor, distribuitorilor, autoritatilor si specialistilor din industriile energetic, cat si producatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale si devine o platforma de interactiune intre jucatorii din acest domeniu. 

Despre viitorul sustenabil si dezvoltarea lui 
Punctele de interes ale ExpoEnergieE 2016 se concentreaza pe segmentul energiilor regenerabile. Sunt asteptate sa-si prezinte oferta companiile producatoare, importatoare si distribuitoare de produse, tehnologii si proiecte care vizeaza sustenabilitatea productiei de energie din surse regenerabile. 

Folosirea resurselor energetice de catre cea mai puternica tara din regiune, in privinta productiei de petrol si gaze 
Intre 12 si 15 octombrie, Romexpo devine si punctul de intalnire al proiectelor si modalitatilor inovative de cooperare intre companii si autoritati publice, in domeniul eficientei energetice si de identificare a potentialului de care dispune Romania in vederea atragerii de investitori. 
Evenimentul de la Romexpo are printre obiective si readucerea in atentia autoritatilor publice si a factorilor de decizie de la nivel macroeconomic a modalitatilor in care Romania ar trebui sa valorifice resursele de care dispune. 
ExpoEnergiE este evenimentul la care companiile din domeniul echipamentelor si tehnologiilor pentru industria de petrol si gaze naturale isi pot prezenta noutatile in ceea ce priveste: 
• Prospectarea si explorarea pe sol si maritime;
• Echipamentele si instrumentele pentru foraje de exploatare; 
• Prelucrarea si valorificarea titeiului si gazelor natural (rafinarii, echipamente si aparatura tehnologica, sisteme de filtrare, purificare si separare);
• Petrochimia; 
• Transportul, depozitarea si distributia titeiului, produselor petroliere si gazelor naturale.

Masinile electrice si accesoriile de care au nevoie 
ExpoEnergiE isi propune la cea de-a 6-a editie sa reuneasca reprezentanti ai mediului de afaceri din sectorul masinilor eco-friendly, care sa informeze si sa dezbata pe teme privind identificarea oportunitatilor de dezvoltare a sectorului mobilitatii lipsite de poluare. 
Astfel, pe parcursul targului de energie de la Romexpo, se urmareste si prezentarea tendintelor in domeniul masinilor electrice si plug-in hibride si al pietei accesoriilor necesare productiei si functionarii acestora. ExpoEnergie isi propunere sa creeze spatiul necesar analizei potentialului de care dispune piata romaneasca, in privinta implementarii unor autovehicule si tehnologii nepoluante.

A sasea editie a ExpoEnergiE se va desfasura in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO in perioada 12 – 15 octombrie 2016, in acelasi timp cu TIB (www.tib.ro) – Targul Tehnic International Bucuresti si INVENTIKA (www.expoinventika.ro) – Salonul de inventii si inovatii.

Program de vizitare:
12-14 octombrie 2016, orele 10:00-18:00
15 octombrie 2016, orele 10.00-16.00

Acces:
Bilet intrare: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita
Biletele pot fi achizitionate si online, accesand aici platforma de bilete Romexpo 

Alte informatii despre eveniment pot fi accesate pe: 
• Website-ul www.eee-expo.ro 
ExpoEnergieE Romexpo 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video