SMART ENERGY Expo 2023 Constanţa, la a doua ediție

79 vizualizari
SMART ENERGY Expo 2023
Distribuie pe

SMART ENERGY Expo 2023 anunţă dezvoltarea evenimentului la un nivel superior primei ediţii, platforma manifestării deschizând mai multe paliere de lucru, atât pe plan naţional cât și extins, cu participare internaţională.

Programat să se desfășoare în intervalul 25-28 mai 2023, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, evenimentul SMART ENERGY Expo 2023 își propune să fie platforma ideală prin care societăţile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau serviciile, în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe.

Manifestarea urmează să reunească un număr important de expozanţi, care vor avea ocazia să-și prezinte produse și soluţii din domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri, dar și staţii de încărcare pentru mașini electrice, soluţii pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de reţeaua convenţională, care să eficientizeze consumul de energie electrică și termică cu ajutorul dispozitivelor smart home.

Printr-o agendă dinamică, expozanţii vor avea oportunitatea să-și prezinte produsele și soluţiile din domeniul energiei regenerabile - componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri electrice, staţii de încărcare pentru mașini electrice -, dar și soluţiile pentru iluminat și alimentare cu energie electrică și termică, cu ajutorul dispozitivelor smart home. De asemenea, producătorii de energie din surse convenţionale vor prezenta soluțiile identificate pentru facilitarea accesului către tranziţia verde.

Așa cum s-a întamplat și la ediţia din 2022, evenimentul va găzdui dezbateri pe teme precum:

  • sursele de finanţare nerambursabile pentru eficienţa energetică,
  • digitalizarea și mobilitatea urbană durabilă,
  • tranziţia energetică în domeniul public,
  • eficienţa energetică și eficientizarea costurilor companiilor,
  • securitatea energetică,
  • dar și informații legate de geostrategie.

În cadrul SMART ENERGY Expo 2023, un rol important va fi acordat dezbaterilor publice sub forma unor ateliere de lucru care vor pune la aceeaşi masă sectorul energetic cu cel public şi mediul nonguvernamental şi cel academic într-o încercare de identificare a celor mai bune soluţii pentru atingerea obiectivelor de decarbonare stabilite la nivelul Uniunii Europene.

SMART ENERGY Expo 2023 se desfășoară în cadrul parteneriatului realizat la ediţia pilot între Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa împreună cu Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Asociaţia pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene și Consiliul Judeţean Constanţa.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 5.512.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.980.429 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.020 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video