smartflower POP+ cu stocare in baterie - Solutia solara completa

1516 vizualizari
smart flower
Distribuie pe

Prima solutie completa din lume pentru producerea energiei solare, smartflower POP+ impresioneaza prin unitatea integrata de stocare, care ii asigura independenta totala fata de reteaua energetica, zi si noapte.

Cum putem produce curent electric fara a afecta mediul inconjurator? Energia regenerabila este solutia. Oricine poate contribui la asta in case particulare, cu ajutorul energiei solare. smartflower POP+ permite oricui sa-si revolutioneze consumul de energie. Unitatea de stocare a energiei face din acest sistem unic in lume solutia completa in materie de energie solara, 100% independenta fata de reteaua electrica, zi si noapte. 

Cum functioneaza smartflower? 
Odata cu aparitia primelor raze de soare, smartflower isi deschide panourile solare modulare de 18 m2 si produce curent electric. Designul si eficienta sa sunt inspirate de floarea soarelui - cu doua axe rotative, sistemul se roteste in mod independent dupa soare pana la apus. "Independenta e un subiect important pentru noi. Nu suntem interesati doar sa producem curent electric folosind cea mai buna metoda, ci si sa folosim curentul in cel mai eficient mod", afirma Alexander Swatek, CEO, despre motivatia din spatele proiectului. 

Instalati, conectati si produceti curent
Cea mai simpla instalatie smartflower POP+ e radical diferita de sistemele solare complicate, care se instaleaza pe acoperisuri. Sistemul poate fi instalat pe orice suprafata si e gata de folosit in mai putin de jumatate de ora. Sistemul are un design placut si produce intre 3.400 si 6.200 kWh pe an, putand acoperi consumul mediu al unei gospodarii din Europa centrala (de aproximativ 4.000 kWh pe an). 

https://www.smartflower.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 33.000 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 900 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video