Solutia inovativa in colectarea deseurilor utilizand panouri fotovoltaice

176 vizualizari
eurosalub
Distribuie pe

SC EUROSALUB SRL reprezinta in Romania compania ECOLOGIA SOLUZIONE AMBIENTE S.p.A. din Italia, (www.ecologia.re.it), furnizoare de echipamente inovative cu energie fotovoltaica, in domeniul colectarii selective si neselective a deseurilor.

Municipiul Sfantu Gheorghe (jud.Covasna) continua actiunea de modernizare a serviciului de salubrizare prin achizitionarea compactorului K-SOLAR de 10 mc.

Compactorul a fos pus la dispozitia operatorului SC TEGA SA, compania locala de salubrizare, fiind amplasat intr-o zona de blocuri, cu densitate mare de populatie cca 550 familii si este utilizat pe baza de cartela (YouTube/eurosalub).

Compactorul K-SOLAR este alcatuit din doua compartimente a cate 5mc fiecare, are un grad de compactare de 1 :5, inlocuind astfel mai multe eurocontainere standard. Compactorul foloseste energie regeneraliba, cu panouri solare, pentru compactarea deseurilor. Este destinat atat pentru colectarea selectiva (plastic, hartie, sticla) cat si pentru colectarea neselectiva a deseurilor menajere.

Alte detalii legate de sistemele de colectare subterana si supraterana puteti gasi pe site-ul companiei noastre, www.eurosalub.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video