Adrian Cristea este noul Key Account Manager al Axis Communications

144 vizualizari
1
Distribuie pe

Lider al pietei globale de supraveghere video, Axis Communications anunta numirea lui Adrian Cristea ca nou Key Account Manager pentru Romania. Astfel, compania suedeza isi intareste prezenta pe piata locala si inregistreaza cresteri constante de la an la an.

Absolvent al Academiei de Afaceri Aarhus din Danemarca, Adrian are o experienta de peste cinci ani in domeniul IT, activand anterior in cadrul companiilor HP si Logicom. In plus, a dobandit si experienta antreprenoriala internationala, avand astfel o intelegere profunda a pietei din Romania, dar si a strategiilor de inovatie si dezvoltare de business. 

”Avem incredere in cunostintele si experienta lui Adrian. Rolul sau este sa continue si sa consolideze parteneriatele locale. Echipa Axis va depune toate eforturile pentru a creste numarul proiectelor partenerilor si de a mentine la standarde ridicate toate operatiunile de suport”, a declarat Pavel Marek, Sales Manager CEE.
Adrian va sustine si dezvolta portofoliul de parteneri si clienti ai Axis Communications Romania prin oferirea de training-uri de vanzari, negocierea contractelor comerciale si implicarea in activitati de marketing orientate spre vanzari, in colaborare cu partenerii.

"Vad oportunitati semnificative de imbunatatire a securitatii din Romania prin implementarea solutiilor Axis Communications. Prin integrarea tehnologiilor avansate in diverse proiecte, putem spori securitatea sau accelera automatizarea transformarii digitale. Echipamentele si solutiile Axis pot contribui la cresterea eficientei operationale, reducerea riscurilor si consolidarea securitatii in orice domeniu al economiei locale. Imi doresc sa fiu un catalizator in implementarea acestor inovatii pe piata romaneasca si sa contribui la conturarea unui mediu mai sigur si mai inteligent," a declarat Adrian Cristea, Key Account Manager la Axis Communications Romania.

Avand in vedere experienta sa profesionala, Adrian se aliniaza si cu initiativele de sustenabilitate ale Axis, precum o dezvoltare durabila si sustinuta si o relatie cu partenerii bazata pe transpareta si incredere. 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Video