12 iunie 2014, Bucuresti - workshop pe tema eficientei energetice si a surselor de finantare in sectorul industrial

59 vizualizari
Eficienta Energetica in sectorul industrial
Distribuie pe
In 12 iunie a.c. va avea loc, la Bucuresti, workshop-ul cu titlul "Eficienta Energetica in sectorul industrial - masuri de eficientizare energetica, solutii practice si surse de finantare pentru eficientizarea energetica".

ecoplus International Romania in colaborare cu Sectia comerciala a Ambasadei Austriei in Romania organizeaza un eveniment care isi propune sa ofere tuturor celor interesati, factori de decizie din segmentul industrial, companiilor sau altor actanti de resort, solutii practice si informatii utile referitoare la eficientizarea energetica si sursele de finantare disponibile in domeniu.

Invitatii speciali ai workshop-ului vor fi Iulian Iancu, deputat, presedinte al Comisiei pentru industrii si servicii din cadrul Camerei Deputatilor si Silvia Vlasceanu, director executiv al Federatiei Patronale a Asociatiei Companiilor de Utilitati din Energie.

Companiile austriece invitate la acest eveniment vor prezenta participantilor solutii tehnologice care au, deja, traditie in Austria si care pot deveni implementabile in Romania.

Cei doi experti romani mentionati mai sus vor oferi informatii de ultima ora referitoare la legislatia si strategiile guvernamentale in domeniu.

www.cdep.ro, www.acue.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video