16 decembrie: Seminarul Solutii de optimizare a consumului energetic

52 vizualizari
EUDT energy monitoring and consulting, save resources, energy and money
Distribuie pe

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti are placerea sa va invite luni, 16 decembrie 2013, la Hotel Intercontinental, intre orele 8:30 – 14:30, la seminarul organizat de GEP Renewables Romania si EUDT Energie und Umweltdaten Treuhand (Energy, Environment, Data trust) cu tema ”EUDT energy monitoring and consulting, save resources, energy and money”, in cadrul caruia vor fi prezentate cele mai eficiente solutii pentru reducerea consumului energetic aferent utilitatilor (electricitate, termoficare, consum de apa etc.).

Seminarul este destinat companiilor al caror consum energetic este mai mare de 100.000 euro/an, precum unitati industriale si de productie din toate domeniile, dezvoltatori imobiliari si detinatori de cladiri de birouri, spitale si unitati medicale, centre wellness & SPA, hoteluri si lanturi hoteliere, magazine si supermarketuri. 

Specialistii GEP si EUDT vor prezenta strategii concrete de optimizare a consumului energetic si vor oferi consultanta participantilor la seminar, invederea alegerii celor mai practice instrumente pentru eficientizarea resurselor, inclusiv solutii de finantare si implementare a sistemelor de control.

Fondata in anul 1986 de catre Sauper Umweltdatentechnik (Environemnt Data Technik), EUDT are o experienta vasta in domeniul monitorizarii si controlului consumului energetic, acumulata de-a lungul a cinci ani alaturi de peste 50 de clienti. Sistemele inteligente implementate de companie pentru imbunatatirea eficientei energetice sunt acum folosite in hoteluri, spitale, case de ingrijire, cladiri de birouri si industrie, atat in Austria, cat si instrainatate, respectiv Germania, Cehia, Polonia si Italia, iar solutiile propuse de EUDT au scopul de a ajuta clientii in vederea reducereii consumului de energie. Operatiunile Sauper Umweltdatentechnik se concentreaza nu numai pe dezvoltarea si implementarea metodelor avansate de conservare a energiei si a altor resurse, dar si pentru detectarea si afisarea emisiilor si a poluantilor. 

Discutiile se vor purta in limba engleza. 

Programul integral al seminarului poate fi consultat pe site-ul Camerei www.ccib.ro. Participarea la seminar este GRATUITA, insa completarea formularului de inregistrare, disponibil pe www.ccib.ro, este obligatorie. Data limita pentru inscriere este 13 decembrie2013.
Persoana de contact: Argentina Traicu (argentina.traicu@ccib.ro

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti
Bd. Octavian Goga, nr. 2
Sector 3, 030982
Bucuresti - Romania
Tel./Fax: 021 319 0179

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 14.951.517 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 204.459 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video