19 aprilie: Bosch organizeaza un Targ de joburi la Cluj

74 vizualizari
b
Distribuie pe

Vineri, 19 aprilie, Bosch organizeaza la Cluj un Targ de joburi pentru ocuparea a aproximativ 100 de pozitii in cadrul noii sale fabrici din Cluj. Grupul Bosch anunta faptul ca va cauta ingineri cu diferite specializari atat pentru productie, cat si pentru cercetare si dezvoltare, personal din domeniul economic si administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de productie, dar si tineri cu potential, pe care sa ii pregateasca pentru o viitoare cariera de management. Posturile libere sunt afisate pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la sectiunea „Cariere“. Evenimentul se va desfasura intre orele 10:00 - 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Targul de joburi este organizat de Bosch in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj.

“Bosch a inceput angajarile inca din luna octombrie a anului trecut, dar pana acum am recrutat personalul de specialitate, care avea nevoie de o perioada de acomodare si scolarizare mai indelungata, noii angajati fiind trimisi la training in mai multe fabrici Bosch din Europa. Acum incepem recrutarile pentru restul pozitiilor. Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important. Vom deschide atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto, pentru care stim ca vom gasi la Cluj specialisti buni”, a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch S.R.L. si reprezentanta Grupului Bosch in Romania.

Pe langa posibilitatea de a aplica direct in cadrul targului si de a vorbi fata in fata cu personalul de resurse umane al concernului german, in timpul acestui eveniment Bosch va organiza si o serie de discutii libere si prezentari in cadrul carora persoanele interesate pot afla detalii despre activitatea din noua fabrica, despre politicile de personal, dar si despre munca de zi cu zi din diviziile de calitate, cercetare si dezvoltare sau logistica. Astfel, intre orele 11:00 – 11:30 si 16:00 – 16:30 va avea loc o prezentare generala a noii fabrici si a politicilor de resurse umane. Incepand cu orele 11:30 – 12:00 si 16:30 – 17:00 se vor prezenta activitatile de productie. Divizia de logistica va face o prezentare a activitatii sale intre orele 12:00 – 12:30 si 17:00 – 17:30. Cei interesati de partea de calitate vor putea discuta direct cu specialistii Bosch intre orele 12:30 – 13:00 si 17:30 – 18:00. De la orele 13:00 – 13:30 si 18:00 – 18:30 se va desfasura o discutie pe tema activitatilor din cadrul diviziei de cercetare si dezvoltare.

“Targul de joburi este organizat astfel incat persoanele care vin sa aplice sa poata sa ne si cunoasca mai bine, sa le oferim posibilitatea de a vorbi cu directorii diferitelor departamente, sa puna intrebari si sa inteleaga mai bine atat activitatea propriu-zisa a acelor divizii, cat si felul nostru de a gandi”, a continuat Brigitte Eble.

"Investitia Bosch de la Jucu aduce pentru clujeni un plus de speranta in crearea de locuri de munca, aceasta speranta intr-un trai mai bun fiind intarita de seriozitatea si determinarea tipic germane. Mai mult, Grupul Bosch este recunoscut pentru dimensiunea sociala a politicii de resurse umane. Acest parteneriat public-privat intre doi lideri pe pietele de resort – Grupul Bosch si AJOFM Cluj, care este o institutie lider regional in masuri active destinate ocuparii locurilor de munca, are ca scop extinderea dimensiunii sociale a investitiei Grupului Bosch la Cluj. In acest context sunt vizate activitati de identificare a celor mai potrivite persoane care pot ocupa, in conditii de maxima eficienta, locurile de munca create ca urmare a investitiei. AJOFM Cluj va sustine investitia Grupului Bosch prin activitatile de formare profesionala destinate persoanelor care urmeaza sa participe la interviurile de recrutare realizate de catre angajator", a declarat Daniel Don, director executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj.

In aceasta vara, Grupul Bosch va termina lucrarile de constructie pentru noua fabrica din Cluj destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto. Pana la sfarsitul anului, in jur de 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa.
Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati.

Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unitati de productie la nivel mondial si un numar de aproximativ 20.000 de angajati.

Pana in prezent, Grupul Bosch este reprezentat in Romania in trei locatii. In Bucuresti, Bosch este prezent cu o societate de distributie de scule electrice, sisteme de incalzire, sisteme de securitate, siguranta si comunicatii, si echipamente auto pentru piata de aftermarket, iar in Timisoara se afla un centru de comunicare. La Blaj se afla o unitate de productie pentru tehnica liniara, care este in prezent extinsa cu o unitate de productie destinata industriei auto. Numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania este de circa 1.400 de persoane.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.700 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video