86 prezentari tehnologii de produse noi si peste 100 prezentari, workshop-uri si examene de certificare la AHR Expo 2012

54 vizualizari
AHR Expo 2012
Distribuie pe
Vizitatorii la AHR Expo 2012 din Chicago in perioada 23-25 ianuarie au putut vizualiza in avans noile produse si tehnologii care vor avea un impact in industria HVACR, prin participarea la cele 86 prezentari de tehnologii ale noilor produse. Variind de la tehnologiile micro termice la viitorul purificarii aerului, producatori din toata lumea au expus ultimele produse si solutii in prezentarile de 15 minute care au avut loc pe toata durata evenimentului. Prezentarile au fost deschise tuturor participantilor. Cu un program foarte incarcat, acestea au avut loc in trei aule, intrucat cererea din partea expozantilor a fost foarte mare. Potrivit d-lui Clay Stevens, Presedinte al International Exposition Company care produce si organizeaza AHR Expo, acesta este un lucru pozitiv, in ciuda nesigurantei economice, industria HVACR pare totusi sa se miste cu incredere inainte. Acesta a citat un recent sondaj in randurile expozantilor care arata ca aproape trei sferturi dintre cei intervievati asteapta un an 2012 mai bun. Acelasi studiu a aratat ca 82% se asteapta la o crestere a vanzarilor in 2012, 29% dintre acestia asteptandu-se la o crestere de peste 10%. Un alt indiciu clar al unei perspective economice pozitive este faptul ca expozantii au rezervat un spatiu total de 415.000mp, facand editia AHR Expo 2012 cea mai ampla din cei 82 de ani de existenta.
AHR Expo 2012 a gazduit peste 1.900 expozanti din toata lumea, care au expus sute si sute de produse inovatoare la peste 50.000 participanti si personal implicat. AHR Expo 2012 a fost sustinuta de 35 asociatii de top din domeniul industriei HVAC/R fiind co-sponsorizata de ASHRAE - Asociatia Americana a Inginerilor din domeniul Incalzirii, Refrigerare si Aerului Conditionat si AHRI - Institutul pentru Aer Conditionat, Incalzire si Refrigerare din America. Institutul pentru Incalzire, Refrigerare si Aer Conditionat din Canada (HRAI) a fost sponsor onorific. ASHRAE Winter Conference are loc concomitent cu AHR Expo in fiecare an.

 

Peste 100 de prezentari, workshop-uri si examene de certificare
Au avut loc o serie de sesiuni educationale, workshop-uri si programe de certificare cu scopul de a oferi profesionistilor din domeniul HVACR informatii ample pentru a-si desfasura munca mai eficient. Sponsorizate de aproape douazeci de asociatii si publicatii de top din domeniul industriei, pe durata primelor doua zile ale expozitiei s-au desfasurat 43 de sesiuni educationale gratuite, acoperind o varietate de subiecte critice. Variind de la subiecte precum “noile tehnologii open source” la subiecte mai generale precum “vanzarea eficientei energetice pe piata de astazi”, aceste sesiuni au avut drept tinta o gama larga de profesionisti participanti la expozitie.
Pe langa sesiunile educationale gratuite, ASHRAE a prezentat 18 sesiuni la McCormick Place, cu o gama larga de subiecte. Aceste sesiuni au avut loc separat de programul educational ASHRAE, fiind sustinute pe durata ASHRAE Winter Conference.
Au intregit programul educational AHR Expo o serie de patru workshop-uri si paneluri de discutii cu invitati de seama din domeniul industriei.
Concomitent cu AHR Expo au fost sustinute diferite programe de certificare si examene. Cele patru examene au inclus ASHRAE Certification Programs, CxA Workshop and Exam (AABC Commissioning Group), HVAC Review and Nate Testing, si AFE Certified Plant Maintenance Manager (CPMM) Review Course and Exam.
“AHR Expo este cu adevarat resursa de top pentru profesionisti industriei HVACR din intreaga lume care cauta solutii inovatoare si doresc sa fie la curent cu ultimele tendinte si evolutii ale industriei”, afirma Dl. Clay Stevens, Presedinte al International Exposition Company care produce si organizeaza AHR Expo. “Aici se gaseste ceva pentru oricine!”
Pentru mai multe informatii, vizitati
www.ahrexpo.com

 

Despre AHR EXPO

Fiind cea mai ampla si cuprinzatoare expozitie dedicata explusiv domeniului HVACR, AHR Expo atrage mii de participanti din toate fatetele industriei, incluzand antreprenori, ingineri, dealeri, distribuitori, angrosisti, OEM-urile, arhitecti, constructori, operatori la instalatii industriale, proprietari si administratori de instalatii industriale, agenti si reprezentanti.

Din 1930, AHR Expo este cea mai buna resursa pentru profesionistii HVACR de a afla noi produse, noi idei si servicii. Este un eveniment interactiv care prezinta un spectru larg de echipamente, sisteme si componente. Acest forum unic din domeniul industriei creeaza un mediu de marketing dinamic, de neegalat in marime si scop de catre nici un alt eveniment de acest gen.
AHR Expo este organizata si administrata de International Exposition Company, 15 Franklin Street, Westport, CT
Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video