Al 13-lea forum al CNR-CME - FOREN 2016

79 vizualizari
FOREN 2016
Distribuie pe

Al 13-lea forum al CNR-CME – FOREN 2016 cu tema principala: “energie sigura si sustenabila pentru regiune” va avea loc in Vox Maris Grand Resort, Costinesti, Romania, in zilele 12-16 iunie 2016. Evenimentul este organizat de Comitetul National Roman CME, sub egida Guvernului Romania, sub conducerea Consiliului Mondial al Energiei (CME), si cu sprijinul comitetelor membre CME din Europa Centrala si de Est.

Organizat o data la doi ani, FOREN este deja recunoscut ca cel mai important eveniment multi-energetic din Europa Centrala si de Est, reunind mai mult de 1000 de participanti. In afara de membrii CME / CME, forumul aduna oficiali din cadrul ministerului, guvernului, mediului academic, lideri de energie de la companii internationale europene, experti in probleme de energie si de mediu, reprezentanti ai mass-media.

Incepand cu anul 2011, FOREN a fost desemnat ca reuniune regionala oficiala a CME pentru Europa Centrala si de Est.

La ultima editie a Forumului Regional al Energiei – FOREN 2014, editie directionata catre tema “Energia de maine: de la viziune la realitate”, au participat peste 700 de experti in domeniul energetic si factorii de decizie politica.

In Costinesti va veti bucura de:
- Un program tehnic-up-to-data care se va concentra pe principalele provocari si oportunitati pentru industria energetica, cu scopul de a contribui la dezvoltarea durabila;
- O expozitie care prezinta echipamente si tehnologii in domeniul energetic;
- Evenimente sociale, oferindu-va o sansa de a stabili conexiuni directe.

Mai multe detalii aici: http://www.cnr-cme.ro/foren2016/

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video