Avanpremiera programului complementar al ISH 2017

55 vizualizari
ISH2017
Distribuie pe

ISH 2017 isi va deschide in curand portile, iar evenimentul va fi marcat prin evenimente de seama. Va facem o scurta prezentare a programului, care include evenimente binecunoscute precum "Pop up my Bathroom" Trend Forum sau ISH Technology and Energy Forum. Pentru prima data va avea loc la ISH un eveniment international de brokeraj.

ISH Technology and Energy Forum/ Forumul Tehnologiei si Energiei la ISH

Asociatia Industriei de incalzire din Germania si Messe Frankfurt, vor prezenta Forumul Tehnologiei si Energiei, sub motto-ul "Avem solutia", in Galleria 1 intre Pavilionul 8 si 9. Anul acesta, totul se va invarti in jurul tehnologiilor moderne si extrem de eficiente de incalzire "Made in Germany". Temele centrale includ digitalizarea, energia integrata, viitoare surse de energie si noi tehnologii, cum ar fi incalzirea cu celule de combustibil.
O actiune mixta a 11 asociatii profesionale din domeniul energetic si industrial, forumul acopera toate problemele actuale ale pietei sistemelor de incalzire. Luand in calcul toate sistemele moderne de incalzire disponibile, forumul va lua in considerare, de asemenea, diversele surse de energie de pe piata sistemelor de incalzire, precum si conditiile politice actuale.


In acelasi timp, forumul va arunca o privire in viitor.
• Ce rol va juca digitalizarea in tehnica incalzirii?
• Ce tehnologii pot fi utilizate pentru a realiza integrarea sectoriala pe care politicienii o doresc, si anume imbinarea pietei electricitatii si incalzirii?
• Ce surse de energie vor domina piata sistemelor de incalzire in viitor?
• Si ce rol vor avea noile tehnologii, cum ar fi incalzirea cu celule de combustibil?

Expozitia multi-media furnizeaza informatii detaliate cu privire la toate subiectele mentionate aici iar experti din asociatiile profesionale si din industrie vor oferi zilnic rapoarte cu privire la aceste aspecte in cadrul forumului.
Programul prelegerilor este disponibil aici
Toate prezentarile vor fi traduse simultan din limba germana in limba engleza.

Pop up my Bathroom


Anul acesta, accentul la "Pop up my Bathroom" Trend Forum (organizat de Association of the German Sanitation Industry) va fi pus pe "baia individuala" cu opt colaje 3D care prezinta cele mai noi tendinte si oportunitati pentru individualizare in timpul fazei de proiectare. In cadrul "Pop up my Atelier", speakeri de renume vor prezenta concepte interesante din domeniul industriei si cercetarii. Forumul va fi completat de paneluri de discutii cu reprezentanti binecunoscuti ai sectorului.

Baile, astazi, sunt la fel de individuale ca si oamenii care le proiecteaza, atat in ceea ce priveste functionalitatea lor cat si estetica acestora. Aceasta este o demonstratie a modului in care, cu ajutorul specialistilor, designerilor si reprezentantilor industriei, fiecare utilizator isi poate crea propria baie care sa se potriveasca necesitatilor sale. Astfel, pe de o parte, exista solutii pentru bai incorporate, in toate versiunile si variantele posibile, precum si sisteme adaptabile in mod individual pentru mobilier si echipamente de baie. Pe de alta parte, accentele individuale pot fi realizate cu ajutorul robinetilor si accesoriilor, sistemelor pentru iluminat si de sunet.

Parte integranta a acestu eveniment este Pop up my Bathroom Atelier, care serveste drept loc de intalnire pentru comunicare cu vizitatorii la targ. Pentru prima data, Trend Forum-ul va avea loc in Sala "Europa" din Pavilionul 4.0.

"Ce este in mod tipic individual?" si "Ce tipuri de bai individuale exista?" - acestea sunt intrebarile la care Pop up my Bathroom trend forum va raspunde la ISH 2017. Nu mai putin de 8 raspunsuri se intrevad. Si asta pentru ca baia va arata complet diferit, in functie de tendinta care influenteaza cel mai mult utilizatorul si de prioritatile sale. Deci, care anume sunt acele tendinte si ce optiuni de personalizare sunt deja disponibile pentru consumatori, sau care vor fi in viitorul apropiat? Pop up my Bathroom exploreaza intreg acest spectru sub forma a opt colaje 3D - in fotografii si "pe viu" la ISH 2017.

Eveniment de brokeraj international

Pentru prima data la ISH 2017, va avea loc un eveniment international de brokeraj la care se pot stabili noi contacte de afaceri targetate. In cadrul discutiilor programate de 30 de minute, aveti sansa de a cunoaste noi parteneri de vanzari si companii, precum si pentru a face schimb de informatii cu privire la o relatie potentiala de afaceri.


Evenimentul este organizat de Messe Frankfurt in colaborare cu Hessen Trade & Invest GmbH, fiind adresat tuturor producatorilor, furnizorilor, mestesugarilor, agentilor de vanzari si distribuitorilor interesati de noi contacte si colaborari internationale.
Pentru inregistrare, vizitati www.b2match.eu/ish2017. Aici puteti specifica produsele si contactele de care sunteti interesat. Ulterior, verificati ce profiluri de cooperare din lista participantilor sunt cele mai promitatoare. Odata ce ati gasit parteneri de afaceri interesanti, ii puteti selecta pentru intalniri bilaterale. Aceste intalniri individuale fata in fata vor avea loc in data de 16 martie 2017, direct in cadrul targului.

Dupa intalniri, sunt oferite tururi tematice ghidate la standuri selectate in cadrul expozitiei. Aceasta este o alta posibilitate de a cunoaste expozanti atractive si produse inovatoare.

Participarea la eveniment este gratuita.
Mai multe informatii la www.b2match.eu/ish2017.

Intersec Forum


Pentru prima data, Intersec Forum – the Conference for Networked Security Technology - va avea loc concomitent cu ISH in locatia Portalhaus din cadrul Messe Frankfurt, pe 16 si 17 martie 2017. Experti din diverse domenii ale industriei si ale sistemelor de inginerie, constructiilor si tehnologii de securitate, operatiunilor, dreptului si protectiei datelor, vor discuta si evalua digitalizarea si securitatea in cadrul constructiilor viitorului.

Interconectarea diferitelor tehnologii si sisteme in cladiri si infrastructuri sensibile este cea mai mare provocare cu care se confrunta dezvoltatorii, arhitectii, proiectantii, contractorii si instalatorii. Aceasta munca este complicata si din punctul de vedere IT si de securitate a datelor, precum si a problemelor legate de protectia datelor si a drepturilor personale.

In acest sens, industria, cercetarea si politica sunt la granita dintre fezabilitate tehnica, nevoile de securitate individuale, acceptarea sociala, iar expertiza lor este testata pe deplin. La Intersec Forum, expertii vor discuta dezvoltarile, problemele si oportunitatile, sub motto-ul "Security meets Smart Building". 


Cuprinzand speakeri de seama, conferinta este organizata in stransa colaborare cu German Electrical and Electronic Manufacturers` Association.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video