Bosch a primit peste 4.200 de CV-uri in urma Targului de joburi organizat la Cluj

96 vizualizari
BOSCH
Distribuie pe

Concernul german Bosch a anuntat faptul ca a primit peste 4.200 de CV-uri in urma Targului de locuri de munca organizat pe 19 aprilie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. Prin organizarea acestui targ, Bosch a vrut sa faca cunoscut faptul ca demareaza cautarile pentru aproximativ 100 de persoane pentru noua sa fabrica din Cluj. Bosch cauta de la ingineri cu diferite specializari pentru productie sau cercetare si dezvoltare, la personal din domeniul economic si administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de productie, sau tineri cu potential, pe care sa ii pregateasca pentru o viitoare cariera de management. Conform reprezentantilor Bosch, nivelul de pregatire al celor interesati a fost echilibrat, acoperind de la personal necalificat pana la cel specializat sau cu experienta de management. Aplicatiile pot fi transmise prin accesarea paginii de internet a companiei, www.bosch.ro, la sectiunea „Cariere”.

Despre unitatea de productie Bosch din Cluj
Pana la sfarsitul anului, aproximativ 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj, care va fi destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa. 
Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati.
Din punct de vedere organizational, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii. Divizia are 17 unitati de productie la nivel mondial si un numar de aproximativ 20.000 de angajati.
Pana in prezent, Grupul Bosch este reprezentat in Romania in trei locatii. In Bucuresti, Bosch este prezent cu o societate de distributie de scule electrice, sisteme de incalzire, sisteme de securitate, siguranta si comunicatii, si echipamente auto pentru piata de aftermarket, iar in Timisoara se afla un centru de comunicare. La Blaj se afla o unitate de productie pentru tehnica liniara, care este in prezent extinsa cu o unitate de productie destinata industriei auto. Din acest an, celor trei locatii li se va mai adauga si cea de-a patra, la Cluj-Napoca. Numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania este de circa 1.400 de persoane.

Pentru mai multe informatii, accesati paginile de internet www.bosch.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video