CEP devine CEB – Think Future

46 vizualizari
CEB CLEAN ENERGY BUILDING
Distribuie pe

CEP®, binecunoscutul targ si conferinta din Stuttgart, are din 2013 un nou nume si un nou concept: CEP® va deveni CEB CLEAN ENERGY BUILDING. Punctul de intalnire al industriei dedicate cladirilor eficiente energetic, sistemelor tehnice de constructie si productiei de energie regenerabila si-a extins domeniul dincolo de Baden-Württemberg, in ultimii sase ani. Subiectele principale ale evenimentului de anul acesta includ eficienta resurselor, individualizarea si independenta energetica, precum si sanatatea si siguranta. CEB va avea loc intre 7-9 februarie 2013 la Messe Stuttgart.

Cladirile inteligente eficiente energetic vor fi tema principala a revolutiei energetice, acestea avand un rol vital in proiectarea oraselor in viitor. Cladirile noi incep deja sa utilizeze concepte revolutionare precum folosirea caldurii reziduale din centrele de calcul pentru incalzirea cladirilor, utilizarea vehiculelor electrice pentru stocarea energiei si chiar producerea unei cantitati suficiente de energie din cladiri nu doar pentru a castiga independenta energetica dar si pentru alimentarea altor cladiri cu surplusul energetic. Organizatorii REECO GmbH au decis schimbarea denumirii CEP® in CEB CLEAN ENERGY BUILDING pentru a da viata acestei viziuni a tehnologiei sustenabile pentru cladiri. “Odata cu schimbarea denumirii, targul nu doar va primi un alt aspect, ci isi va schimba si tematica. “Think Future” va fi conceptul de ghidare al programului CEB”, afirma Sandra Bayer Teixeira, project manager al CEB.
CEB va avea trei subiecte cheie – cladiri eficiente energetic cu elemente cheie de case pasive; cladiri energy plus si anvelopa cladirilor; „sisteme tehnice de intretinere a cladirilor” inclusiv ventilatie si aer conditionat, „producerea de energie regenerabila” in cladiri cu temele cheie tehnologie solara, cogenerare, energie din lemn si pompe de caldura. Aceste trei teme centrale vor fi insotite de alte teme inovatoare precum tehnologia de stocare a energiei, iluminat, servicii ecologice - gestionarea energiei, finantare si asigurare.

Conferintele, seminariile si workshopurile la care vor participa speakeri de renume international vor completa programul CEB si vor continua sa prezinte platforma optima pentru schimbul informatiilor de valoare si a aspectelor inovatoare din domeniul energiei. CEB este punctul de intalnire si evenimentul inovator dedicat eficientei resurselor, independentei energetice si stilului de viata sanatos. La editia targului din 2012 de la Messe Stuttgart au participat 291 expozanti, 1.209 participanti la conferinta si 8.020 vizitatori.

CEB CLEAN ENERGY BUILDING va avea loc in perioada 7-9 februarie 2013 la Messe Stuttgart. Mai multe informatii cu privire la targ si conferinta CEB sunt disponibile la www.ceb-expo.de


Despre REECO Austria GmbH:
Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO GmbH, face parte din Grupul REECO cu firma mama in Germania si filiale in Bruxelles, Belgia, Varsovia, Polonia, Budapesta, Ungaria si Arad-Romania. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la targurile si conferintele organizate de REECO. Toate datele targurilor sunt disponibile pe www.reeco.eu

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video