Clever Magazine dezvaluie secretele liderului european in radiatoare

76 vizualizari
Clever Magazine
Distribuie pe

In urma cu un an, RETTIG ICC – cel mai mare producator si distribuitor de produse pentru sistemele de incalzire din Europa – a lansat in premiera pentru piata de profil o revista dedicata in exclusivitate marcilor PURMO RADSON, numarul 1 pe piata europeana de radiatoare. 

Distribuita gratuit in peste 10 tari, pentru specialistii din industria sistemelor de incalzire, instalatori, proiectanti, arhitecti si toti cei interesati de profilul unei marci de succes, revista Clever Magazinereuneste istoria Rettig la nivel international, profilul celor aflati la conducerea grupului, dar si povestile celor care au revolutionat sistemele de incalzire din intreaga lume, punandu-si amprenta pe confortul si stilul de viata al tuturor. 
Revista Clever Magazine dezvaluie secretele care stau la baza succesului extraordinar al companiei de familie Rettig, prezinta proiecte deosebite realizate cu produse Purmo Radson, descrie avantajele folosirii sistemelor de incalzire create de Rettig, precum si parteneriate importante incheiate de companie in mai multe tari europene. 

Totodata, publicatia include profilul unor persoane cheie din grupul Rettig, cel de-al doilea numar punand in evidenta si reprezentantele sexului frumos aflate in pozitii de conducere in cadrul Rettig ICC. Printre acestea se afla si Dna Tunde Sandor, Directorul General al Rettig SRL si Director de Marketing si Vanzari Purmo Radson in Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Tunde Sandor a inceput colaborarea cu Rettig si Purmo in mai 2004. In 2006 a fost numita Director General al Rettig SRL, iar un an mai tarziu a preluat si coordonarea activitatilor de marketing pentru marca Radson pe piata locala, devenind astfel Director de Marketing si Vanzari pentru produsele Purmo Radson in tara noastra. 

„Clever Magazine nu este doar o revista despre produsele Purmo Radson, despre beneficiile reale ale acestora sau noutatile pe care le aduc in domeniu. Clever Magazine este in primul rand o revista despre oamenii Purmo Radson, despre cei care au creat aceasta marca, despre cei care pun suflet si stiinta in dezvoltarea continua a produselor sale, despre cei carora li se datoreaza succesul Purmo Radson la nivel international. Si ma bucur ca in acest al doilea numar nu au fost uitate femeile din familia Purmo Radson”, zambeste Dna Tunde Sandor, Director General Rettig SRL

De asemenea, in fiecare numar, Clever Magazine prezinta proiecte arhitecturale speciale, renumite in intreaga lume, care se bucura astazi de confortul ideal oferit de sistemele si emitatoarele de incalzire de la Purmo Radson. Un astfel de exemplu il reprezinta imobilele din orasul Soci care vor gazdui participantii la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014. Nu lipseste insa nici proiectul Sky Tower, cea mai inalta cladire de birouri din Bucuresti si din Romania. Pentru confortul tuturor celor care vor lucra in birourile amenajate aici, Rettig a montat in interiroul SkyTower nu mai putin de 498 de radiatoare Purmo Ventil Compact, un model de radiator panou cu fata profilata si elemente de convectie rezistente si elegante.

Clever Magazine isi propune sa ofere specialistilor din domeniu oportunitatea de a patrunde in tainele marcilor Rettig, dar si sa construiasca si sa consolideze o legatura puternica intre Rettig si clientii si partenerii sai. 

Toti cei care doresc sa rasfoiasca paginile acestei reviste sunt rugati sa contacteze reprezentantii Rettig in Romania, la telefon 021.326.41.08 sau email purmo@purmo.ro, pentru a primi un exemplar gratuit Clever Magazine


Marcile PURMO RADSON fac parte, alaturi de VOGEL & NOOT si LVI, din grupul RETTIG ICC, cel mai mare producator de radiatoare din lume. Cu 17 fabrici in 11 tari europene si exporturi in mai mult de 50 de tari din intreaga lume, Rettig ICC are si isi pastreaza o puternica pozitie pe piata si se angajeaza ferm sa continue investitiile in calitate si inovare. 
RETTIG ICC produce anual peste 8 milioane de radiatoare, cifra de afaceri la nivelul anului 2011 fiind de 538 milioane euro.
In Romania, RETTIG SRL a inregistrat la sfarsitul anului 2012 o cifra de afaceri de 31.404.000 lei, cu 5% mai mare fata de anul precedent. Pentru acest an, compania are ca obiectiv cresterea vanzarilor pentru radiatoare speciale si incalzire prin pardoseala, lansand recent pe piata locala prima conducta pentru sisteme de incalzire cu pardoseala care are o garantie unica de 30 de ani. 

Rettig SRL
Consultanta comerciala si tehnica PURMO RADSON in Romania
www.purmo.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video