Concurs «Cosul de fum in 1000 de imagini»

138 vizualizari
cosuri de fum
Distribuie pe

Asociatia Cosarilor din Romania si SC TESTO ROM SRL au lansat un concurs "Cosul de fum in 1000 de imagini". Conditiile de participare si regulamentul le puteti citi aici.

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
Cosul de fum in 1000 de imagini

1. Organizatorul
Organizatorii campaniei “Cosul de fum in 1000 de imagini” sunt “ASOCIATIA COSARILOR” DIN ROMANIA, cu sediul in Alexandria, str. Dunarii, nr. 51, ap.2, C.U.I. 330340000 si S.C. TESTO ROM S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 247, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/2890/2011, C.U.I. RO29374402, denumiti in continuare Organizatori.

2. Perioada de desfasurare
Campania se desfasoara in perioada 1 aprilie – 15 august 2015, pe intreg teritoriul Romaniei.

3. Cui se adreseaza campania
Campania se adreseaza tuturor companiilor din cadrul “Asociatiei Cosarilor” din Romania care, in perioada de desfasurare a campaniei, trimit pe adresa de e-mail office@asociatiacosarilor.ro fotografii cu cosuri de fum cu defecte, deteriorate, infundate, cu risc de incendiu sau intoxicare sau cosuri de fum mai neobisnuite. 

4. Mecanismul campaniei
Pentru a participa la campanie, compania membra a Asociatiei Cosarilor din Romania trebuie sa trimita pe adresa de mail a organizatorilor imagini elocvente cu cosuri de fum montate necorespunzator, cu defectiuni sau infundate etc.
Imaginile vor fi stocate intr-o baza de date, iar intre 1 si 13 septembrie 2015 vor fi evaluate de catre juriul campaniei, care va alege cele mai reprezentative cinci fotografii primite. Dintre acestea se va intocmi un top, in care vor intra 3 fotografii, ai caror proprietari vor fi premiati conform listei de premii de la punctul 5.
Lista cu primii trei clasati va fi afisata in data de 14 septembrie 2015.

Juriul concursului este alcatuit din reprezentanti de marca ai domeniului termotehnicii din Romania:
Ing. Horatiu BASA Director General Testo Rom – Presedintele Juriului
Expert Tehnic Extrajudiciar Euring. Cristian CETATEANU – Presedintele Asociatiei Cosarilor din Romania
Expert Tehnic Extrajudiciar ing. Radu MIHAILESCU – Presedintele Asociatiei Profesionale a Specialistilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ASPIR
Conf. Univ. dr. Ing. Catalin LUNGU – Presedintele Asociatiei Inginerilor de Instalatii din Romania Filiala Valahia
Expert Tehnic Extrajudiciar ing. Florin CETATEANU – Vicepresedintele Societatii Expertilor Tehnici Extrajudiciari si Consultanti

5. Premii
Premiile acordate sunt oferite de catre SC Testo Rom SRL si constau in urmatoarele instrumente de masura:

Locul 1 – Anemometru digital testo 410-1. Valoare premiu: 431 LEI fara TVA
Locul 2 – Termometru infrarosu testo 830-T2. Valoare premiu: 378 LEI fara TVA
Locul 3 – Minitermometru de contact testo 905-T2. Valoare premiu: 340 LEI fara TVA

6. Responsabilitate
Organizatorii isi rezerva dreptul de a pune capat campaniei, anterior datei de 31 august 2015, exclusiv in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul organizatorilor, continuarea promotiei nu ar mai fi posibila. 
In acest caz, organizatorul se obliga sa anunte public incetarea anticipata a promotiei, prin publicarea unui anunt pe pagina web proprie.
Fotografiile care intra in concurs trebuie sa fie realizate de cel care le trimite si trebuie sa fie proprietatea acestuia. Organizatorii nu isi asuma nici o responsabilitate pentru fotografii realizate de alte persoane decat cele care participa la campanie. Intreaga responsabilitate revine celui care trimite fotografiile, acesta fiind direct raspunzator de eventualele litigii legate de drepturi de autor.

7. Litigii
Conflictele aparute intre Organizator si participantii la Campanie vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, partile vor inainta conflictele instantelor competente din Cluj-Napoca.

8. Regulamentul campaniei
Prezentul regulament este disponibil participantilor gratuit, pe toata perioada derularii campaniei, la sediul Organizatorilor. La cererea expresa, va fi expediat tuturor celor interesati.

9. Protectia datelor personale
Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor participantilor la prezenta campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 80.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 4.032 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video