Aerteknika

Conferința Metal Show & TIB Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor

Conferinta METAL SHOW &TIB 2019
vizualizari

Dinamismul și evoluția pieței industriale din România, au creat premisele organizării în cadrul târgului METAL SHOW &TIB, a primei ediții a Conferinței Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor. Conferința are ca principal scop aprofundarea acestui domeniu, dar și crearea unui cadru specializat de networking între firmele/instituțiile/asociațiile de profil și specialiștii din industrie, conducând la consolidarea unui eveniment simbol dedicat întregii industrii naționale.

Public vizat: specialiști din industria prelucrătoare a metalelor, specialiști din industria grea; clienți industriali și antreprenori industriali; distribuitori și reprezentanți în România; firme de construcții; șantiere navale, închirieri cofraje; producători industriali, producători mașini unelte, producători repere metalice și producători piese; soluții industriale, tratamente diverse suprafețe, universități, institute de cercetare; consumatori finali.

Data: 15 mai 2019
Interval orar: 11.00-15.00
Loc desfășurare: Romexpo, Pavilion B3, Sala Titulescu
Acces: Obținerea invitației gratuit prin transmiterea unui mesaj cu numele și adresa de e-mail la corina.radulescu@romexpo.ro

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

metalshow&tib

 

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Împlinirea a 150 de ani de existență pentru AFRISO în 2019 este un eveniment semnificativ, o performanță unică în domeniu, care ne obligă pe mai departe să fim referința în tot ce înseamnă aparate de măsură și accesorii pentru instalații la cel mai înalt nivel de calitate.

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019