Conformare si Politici de Mediu in Romania 2017, Editia a 2-a

73 vizualizari
Conformare si Politici de Mediu in Romania 2017
Distribuie pe

15 Martie, Hotel InterContinental Bucuresti, Sala Fortuna, Etaj 21

Govnet Conferences va invita la cea de-a doua editie a conferintei nationale Conformare si Politici de Mediu in Romania 2017, care va avea loc pe 15 Martie, la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Conferinta prezinta o abordare locala a aspectelor legate de respectarea legislatiei de mediu fiind o sursa de informatii actuale, abordari practice si know-how, axate pe provocarile si solutiile propuse la aspecte de conformare in politicile de protectie a mediului si de gestionare a deseurilor.

Reprezentantii autoritatilor de reglementare si control, alaturi de experti in problematica de mediu, specialisti si consultanti din zona privata, vor fi invitati sa participe la dezbateri legate de respectarea legilor, reglementarilor, standardelor si a altor cerinte de dreptul mediului, care in ultimii ani au inregistrat o crestere semnificativa la nivel de norme imperative. 

Din punct de vedere operational vom atinge subiectul conformarii de mediu din perspectiva tehnica si financiara, abordarea incidentelor de mediu si a litigiilor in cadrul unor prezentari sustinute de companii din sectorul privat. 

Pentru detalii referitoare la agenda evenimentului si inregistrare va rugam sa accesati pagina oficiala a evenimentului: 
http://govnet.ro/Environmental-Compliance-Policies-in-Romania-2017

InstalNews.ro este partener media al evenimentului.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video