Daikin for life: Raze de speranta pretioase in locul cadourilor scumpe de Craciun

113 vizualizari
Daikin
Distribuie pe

Daikin a inteles adevaratul sens al Craciunului. Din acest motiv, liderul de piata in sisteme de aer conditionat a ales sa nu mai ofere cadouri scumpe si felicitari clientilor sai, amintindu-ne, astfel, ce semnifica aceasta sarbatoare a iubirii cu adevarat: dorinta de a ajuta, grija fata de ceilalti si a-ti aminti ceea ce este. Pentru al cincilea an consecutiv, programul de caritate “Daikin for Life” initiat de compania Daikin sprijina organizatii de caritate in opt tari diferite, oferind ajutor acolo unde este nevoie.

"Suntem bucurosi sa-i ajutam pe cei care au intr-adevar nevoie. In mod special, in aceasta perioada agitata a Craciunului oamenii uita de fapt de semnificatia lui adevarata”, declara Ileana Popescu, Managing Director Daikin Central Europe – Romania. In loc sa cheltuim banii tiparind felicitari de Craciun sau cumparand cadouri scumpe clientilor nostri, donam aceste sume unor oameni cu care soarta nu a fost prea marinimoasa. Opt filiale diferite din Europa Centrala si Estica au ales destinatia acestor fonduri. In acest fel “Daikin for life” reuseste sa ofere un suport local, autentic celor cu adevarat oropsiti!

In Romania, Daikin a ales organizatia Hospice Casa Sperantei. Aceasta organizatie de caritate neguvernamentala a fost infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est in domeniul ingrijirii paliative.

MISIUNEA HOSPICE
Introducerea si dezvoltarea in Romania a ingrijirilor paliative pentru bolnavii incurabili si promovarea serviciilor la nivel national prin programe de educatie, informare si advocacy.

VIZIUNEA HOSPICE
Credem ca toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile in stadii avansate trebuie sa beneficieze in mod gratuit si la momentul oportun de servicii specializate de ingrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.

Dna. Ileana Popescu a inmanat donatia de 2,000 Euro domnului Daniel Bujorean, coordonator National PR al Hospice Casa Sperantei.

Pe intreg teritoriul Daikin Central Europe, 8 tari (Austria, Ungaria, Bulgaria, Romania, Croatia, Slovacia, Republica Ceha, Albania) au oferit in dar speranta si caldura sufleteasca in regiunea lor prin “Daikin for life”:

Austria - Austrian Childhood Cancer Organization www.kinderkrebshilfe.at
Ungaria - Retextil www.retextil.shp.hu
Bulgaria - SOS Children’s Village Bulgaria www.sosbg.org
Romania - Hospice House of Hope www.hospice.ro
Croatia - RTL Helps Children www.rtlpomazedjeci.hr
Slovacia - Nezabudka House www.nezabudkaturen.sk
Republica Ceha - Rakovina vec verejná www.vecverejna.cz
Albania - Albanian Children Foundation www.albanianchildren.org

Mai multe informatii gasiti pe: http://activity-daikin.at/xmas sau www.daikin.ro!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video