Energy, Always a Challenge, editia a 5-a

47 vizualizari
Energy, Always a Challenge
Distribuie pe

EESTEC Bucuresti are placerea de a va invita la cea de-a 5-a editie a evenimentului international Energy, Always a Challenge. Scopul evenimentului este acela de a aduce in atentia studentilor tendintele energetice actuale si importanta lor in ceea ce priveste energia regenerabila.

Evenimentul este structurat in 3 parti:
• O Conferinta ce va cuprinde panel-uri dedicate atat situatiei actuale din domeniul energetic, tendintelor din viitor in aceasta industrie, cat si perspectivele unei cariere in acest sector.

Workshop, in cadrul caruia participantii vor realiza, sub indrumarea specialistilor in domeniu, un sistem energetic bazat pe panouri fotovoltaice. Aceste sesiuni practice au ca scop familiarizarea cu mediul de lucru integrat al software-ului SCADA.

Aplicatie Practica - Rezultatul workshop-ului va consta in implementarea unei platforme sustenabile pentru generarea de energie electrica. Platforma va integra un sistem de panouri fotovoltaice prin care se va asigura energia de minim 1kWh. De asemenea, aplicatia practica presupune instalarea platformei de panouri fotovoltaice pe casa unde se desfasoara activitatile MagiCAMP, o tabara destinata copiilor cu afectiuni oncologice.

Conferinta va avea loc intre 15-17 Aprilie si workshop-ul in saptamana ulterioara, 20-24 Aprilie. Evenimentul se va desfasura in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si isi propune sa implice un numar de 15 studenti straini si un total de 100 studenti romani de la facultatile cu profil tehnic din Bucuresti.

Energy, Always a Challenge se bucura si la aceasta editie de parteneri precum Alstom, Schneider Electric, Enevo Group, Phoenix Contact…..

Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi atat pe website-ul evenimentului
http://eestec.ro/energy cat si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 80.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 750 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 4.032 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video