Florentina Totth este noul Country President al Schneider Electric Romania

274 vizualizari
f
Distribuie pe

Incepand cu data de 1 februarie 2014, Schneider Electric o numeste in functia de Country President al subsidiarei din Romania pe Florentina Totth. Pana la aceasta data, Florentina ocupa functia de Vicepresedinte al Diviziei Energy in cadrul companiei.

Florentina Totth are o experienta vasta in vanzari, marketing si management general, cariera sa de pana acum fiind legata in special de industria IT&C. Anterior achizitiei APC de catre Schneider Electric, Florentina Totth a construit organizatia locala APC Romania, ocupand functiile de District Manager (2003-2007), Country Manager Romania (2007-2008) si Country Manager Romania si Bulgaria (2008-2009). Ulterior, Florentina a facut parte din echipa de top management a Schneider Electric Romania, avand responsabilitatea gestionarii mai multor divizii: IT, Power Solutions & Services, Buildings si Energy.

Numirea Florentinei Totth la conducerea organizatiei locale marcheaza doua premiere pentru Schneider Electric Romania: prima si cea mai importanta este ca, la 17 ani de la infiintarea subsidiarei locale, la conducerea acesteia este un roman, urmand tendinta generala din cadrul grupului, iar cea de-a doua este investirea primei femei in aceasta functie.

„Incep cu entuziasm un nou capitol in cadrul companiei si sunt convinsa ca Schneider Electric isi va continua povestea frumoasa in Romania, datorita pasiunii si eforturilor comune ale echipei noastre si ale partenerilor care ne sunt alaturi, precum si datorita increderii pe care ne-o acorda clientii nostri. In perioada urmatoare, ne-am propus sa ne mentinem obiectivele de crestere prin misiunea noastra de a ajuta companiile si populatia sa utilizeze intr-un mod mai eficient resursele de energie”, a declarat Florentina Totth, Country President Schneider Electric Romania.

Florentina Totth il succeda in aceasta functie pe Saulo Spaolanse, care isi incheie cu succes mandatul de Country President in Romania, inceput in ianuarie 2011. In urmatoarea perioada, Saulo Spaolanse va ocupa o functie similara la conducerea subsidiarei Schneider Electric din Singapore.

www.schneider-electric.com/ro


Schneider Electric names new country manager for Romania
International engineering group Schneider Electric has appointed Florentina Totth new country manager of its Romanian operations as of February 1, the group`s Romanian unit said on Wednesday.
Totth will replace Saulo Spaolanse, who will take on a similar position at Schneider Electric Singapore, the unit said in a statement.
Totth is currently vice president of the energy division at Schneider Electric Romania.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video