novapex

 

Investiție de 2,8 milioane de euro la HORNBACH Sibiu

HORNBACH Sibiu
vizualizari

Principalul retailer local de materiale de construcții și grădinărit a lua decizia extinderii magazinului din Sibiu cu 3.500 mp, astfel că suprafața totală va ajunge la circa 15.500 mp. Odată cu lărgirea magazinului, prin crearea zonei de Drive-in, se va mări și game de produse, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general.

Cum va arăta noul magazin?

Noul magazin situat în Sibiu va fi împărțit în patru zone distincte, după cum urmează: pe o suprafață de 6.900 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe aproximativ 3.600 mp se regăseşte o zonă dedicată produselor de Grădină şi Zoo, iar Drive-In-ul este amplasat pe un areal de circa 5.000 mp.

Achiziția terenului suplimentar, cât și construcția propriu-zisă a zonei de Drive-in a costat compania nu mai puțin de 2,8 milioane de euro. Din luna octombrie 2015, atunci când a avut loc inaugurarea și până în momentul actual, s-au alocat în total 14,8 milioane de euro, adaugă Mugurel-Horia Rusu.

Creșterea sortimentului de produse din zona Drive-in

Gama de cherestea verde, uscată și rindeluită, grinzi de laminare, lemn și WPC pentru terasă, plăci de gips-cartoon, vată minerală, acoperișuri, canalizare, scări, precum și materiale de construcții la sac (ciment, mortare. șape etc.) sunt doar câteva dintre sortimentele aflate în creștere.

Zona de grădină vine și ea cu ceva nou, printre care amintim noile sortimente de grătare, produse pentru irigații sau ghiveci. Întrucât suprafața nouă permite, în departamentul de sanitare au fost extinse categoriile de cabine de duș, mobilier de baie și instalații, iar porțiunea dedicată plăcilor ceramice a fost dublată. Totodată zona ce cuprinde acum un sortiment mai mare de produse sunt cele pentru parchet și accesorii, dar și cea pentru lemn de construcții.

Impactul pozitiv creat odată cu extinderea magazinului va atrage după sine un avans de aproximativ 15% al vânzărilor pentru grupele de lemn, plăci și prefabricate, iar pentru gresie și faianță se estimează o creștere de 50%, spun reprezențanții business-ului.

Experiența din magazin

Noile schimbări din zona Drive-in vor facilita servicile oferite clienților interesați de achiziția de mărfuri voluminoase. Aceștia se pot deplasa cu mașina direct în zona rafturilor, unde vor găsi locuri de parcare special amenajate, iar acolo sunt așteptați de consultații Hornbach care le vor oferi orice sfat au nevoie în vederea achiziționării unor produse.

Cu ajutorul lucrătorilor comerciali, produsele alese se pot încărca rapid în mașină, direct de la raft. Acestea vor fi achitate la o singură casă, într-un mod simplu și rapid prin plata cash sau cu cardul.

Un alt avantaj ce vine în sprijinul clienților îl reprezintă rezervarea produselor online și ridicarea acestora direct din magazin în doar 4 ore de la trimiterea rezervării.

Clienții pot alege și serviciile de transport, fie cele cu camionul sau mașini dotate cu macara, pentru mărfurile voluminoase, fie prin închirierea unei mașini sau a unei remorci direct de la Hornbach.

Pe lângă aceasta, cei care nu au timp să se ocupe de anumite lucrări pot apela la serviciile de montaj din partea specialiștilor Hornbach, pentru care li se oferă și o garanție de 2 ani.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019