ISH 2019: proportia vizitatorilor internationali a urcat la nivel record

48 vizualizari
ISH 2019
Distribuie pe

ISH, cel mai important târg de taie mondială dedicat domeniului HVAC + Apă, a făcut nou o demonstrație impresionantă a importanței sale pentru vizitatorii și expozanții germani și internaționali. Realizarea obiectivelor climatice este posibilă numai prin interconectarea sistemelor și a serviciilor comerciale. Oferind numeroase soluții, locul de întâlnire la nivel global a generat o mulțime de impulsuri proaspete și orientate spre viitor.

Între 11-15 martie, în jur de 190.000 vizitatori (2017: 198.810) din 161 ţări (2017: 153) au ajuns la Centrul Expoziţional de la Frankfurt pentru a descoperi ultimele inovaţii şi tendinţe, la ISH 2019. Timp de 5 zile, 2.532 expozanţi (868 din Germania, 1.664 din alte ţări) provenind din 57 ţări şi-au preyentat noile produse în premieră la Frankfurt am Main. În acelaşi timp, un nivel semnificativ mai ridicat al internaționalității a însemnat că ISH a devenit și mai relevant: 66% dintre expozanţi (2017: 64%)  şi aproape 48% dintre vizitatori (2017: aprox. 40%) au provenit din afara Germaniei.

”ISH a demonstrat încă o dată faptul că interconectează toţi jucătorii internaţionali din sectorul vizat. Numai împreună este posibil să se atingă obiectivele climatice - în mod natural, printr-un dialog personal, aici la ISH. Modificarea zilelor de vizitare a expoziţiei, de luni până vineri a contribuit, de asemenea, la acest lucru”, a afirmat Wolfgang Marzin, President and Chief Executive Officer (CEO) of Messe Frankfurt.

Cei mai mulţi vizitatori au provenit din China, Italia, Olanda, Franța, Elveția, Regatul Unit, Polonia, Belgia, Austria și Republica Cehă. Cele mai mari grupuri țintă  din cadrul vizitatorilor au vizat industria și comerțul cu instalații. Mai mult, rezultatele cercetării de piață au confirmat nivelul ridicat de satisfacție a vizitatorilor la acest târg, la 97%.

ISH2019

Atât expozanții, cât și vizitatorii au evaluat perspectivele economice în termeni pozitivi. Pe partea expozanţilor 92% au spus că a fost satisfăcătoare spre bine. În cazul expozanților germani, acest procent a fost chiar mai mare, la 93%. Pe partea vizitatorilor, nivelul general al satisfacției a fost de 92%; în cazul vizitatorilor comerciali germani, 94%.

Intersec Forum: siguranţa şi securitatea care merge spre tot mai bine
Concomitent cu ISH, a patra conferință pentru tehnologia de securitate conectată s-a încheiat pe 13 martie, după două zile intense de activităţi din cadrul acestuia. În cadrul conferinței au participat 320 de specialiști germani și internaționali din domeniile proiectării, instalării și funcționării sistemelor conectate pentru clădiri (2017: 180 de participanți).

ISH2019

Următoarea ediţie ISH va avea loc la Frankfurt am Main în perioada 22 - 26 Martie 2021.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video