novapex

 

Kreisel Electric si VinFast colaboreaza pentru dezvoltarea unei noi baterii pentru vehicule electrice

Kreisel Electric GmbH
vizualizari

Conform unui nou contract de colaborare semnat recent, Kreisel și VinFast for dezvolta în comun o baterie pe care VinFast o va promova în propriile mașini și autobuze începând cu 2020.

VinFast Manufacturing & Trading Co., Ltd. (VinFast) a anunțat un acord de colaborare cu Kreisel Electric în vederea dezvoltării unei soluții de baterie pentru mașinile și autobuzele electrice ce vor fi produse în fabrica VinFast din Vietnam. Motivele pentru care Kreisel a luat această decizie au fost criteriile de înaltă calitate, greutate redusă, siguranță sporită și durabilitate. Datorită acestei colaborări cu Kreisel, VinFast poate să își sporească producția de mașini și autobuze electrice, ceea ce îi va permite să își promoveze vehiculele electrice bazate pe tehnologia Kreisel în 2020.

În calitatea sa de deschizător de drumuri în domeniul bateriilor și soluțiilor de energie pentru vehicule electrice, Kreisel Electric esta în momentul de față una dintre cele mai renumite companii în noua industrie a energiei. Produsele Kreisel Electric se evidențiază prin caracterul compact, buna disipare a căldurii, siguranța sporită, încărcarea rapidă și durata de viața îndelungată a bateriilor, toate aceastea combinate cu un cost scăzut de producție. Recent, Kreisel Electric a primit premiul Product Leadership Award de la Frost & Sullivan, o distincție acordată companiilor cu produse și tehnologii revoluționare ce au posibilitatea de a schimba lumea.

“Noi credem că Kreisel Electric oferă mașinilor electrice VinFast soluții care impun trenduri și care vor contribui la convingerea consumatorilor prin calitate și siguranță” a delcarat Le Thi Thu Thuy – vicepreședinte Vingroup și director VinFast. 

Despre Kreisel Electric GmbH & Co KG

Kreisel Electric GmbH & Co KG (Austria) oferă soluții de sisteme inovatoare pentru e-mobilitate și aplicații staționare și dezvoltă cele mai ușoare și eficiente baterii de înaltă performanță din lume. Proiectele companiei variază acum de la mașini de pasageri, autobuze și camioane la bărci și aernovae, precum și soluții staționare de depozitare.

www.kreiselelectric.com

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019