Lansare CIC - Customer Innovation Center 3M Romania

85 vizualizari
3M Romania, Customer Innovation Center
Distribuie pe
3M Romania a lansat pe 8 martie, in prezenta Excelentei Sale, dl.Hans G.Klemm, Ambasadorul S.U.A. in Romania si a domnului Dragos Pislaru, consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului Ministru, unul dintre cele mai importante proiecte de educatie de business din Europa: Customer Innovation Center, la Bucuresti.

Prin deschiderea Customer Innovation Center (CIC), 3M Romania creeaza o experienta centrata pe universul clientului, unica in Romania.

3M are o prezenta romaneasca de peste 25 de ani: este un brand omniprezent in viata romanilor, de la placutele de inmatriculare si materialele dentare, pana la aplicatii complexe, industriale, realizate cu produse, tehnologie sau know-how 3M.

„Din 1902, momentul infiintarii sale in SUA, compania 3M s-a implicat in dezvoltarea economica a peste 70 de tari. In Romania, 3M este o companie care a adus mii de produse de calitate, cu aplicabilitate in numeroase domenii, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii romanilor. Mi-am dat seama de abia astazi cate produse din viata noastra de zi cu zi exista datorita companiei 3M. In SUA, avem convingerea ca inovatia mentine economia, fiind o parte importanta a strategiei pentru crestere economica. Si din acest punct de vedere apreciem angajamentul 3M catre inovatie si incurajarea continua a angajatilor sai sa dezvolte solutii inedite. Centrul lansat astazi este cu adevarat un spatiu unde inovatia devine o realitate, prin intermediul solutiilor 3M propuse partenerilor si clientilor sai”, a declarat dl.Hans G.Klemm, Ambasadorul SUA la Bucuresti.

Deschiderea centrului corespunde dezideratului de tara de atragere a investitiilor in cercetare si dezvoltare, compania 3M identificandu-se, la nivel international si national, prin permanenta preocupare de dezvoltare a noi si noi produse, cu o importanta deosebita in viata de zi cu zi. „Este un obiectiv al Guvernului de a impulsiona companiile sa investeasca in Romania si ne dorim sa fie cat mai multe investitii in proiecte de cercetare si dezvoltare. Iar deschiderea acestui centru este un exemplu de astfel de investitii reusite. Pe plan personal, am amintiri frumoase legate de compania 3M. Am luat contact cu aceasta companie in urma cu 20 de ani, in perioada studentiei, in cadrul unui program de internship. Am descoperit atunci cu uimire ca multe produse pe care le folosim sunt creatie 3M. Ii multumesc companiei 3M pentru ca mi-a modelat viata de student”, a marturisit Dragos Pislaru, consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului Ministru.

„Customer Innovation Center lansat la Bucuresti deschide un univers experimental unic, in conditiile in care majoritatea canalelor de marketing directioneaza actiunile (si bugetele) catre interactiuni cu ROI imediat. 3M alege sa comunice intr-un mod mai traditional, holistic, cu o abordare mai complexa menita sa infatiseze vizitatorului intregul parcurs inovativ al companiei. A fost o munca uriasa in spate pentru care ii multumesc intregii echipe. Daca adaugam la asta si valoarea investitiei – aproximativ 300.000 euro - si ne uitam si la rezultat, e destul de usor sa afirmam ca este cu adevarat ceva unic in peisajul de business din Romania”, a declarat dl.Catalin Velescu, Director General 3M Romania.

Noul centru va oferi posibilitatea clientilor si partenerilor 3M Romania de a lua contact, intr-un mediu dinamic si interactiv, cu produsele 3M, cu aplicare in domeniul contructiilor, sanatate, telecomunicatii etc.

„Centrul pe care l-am lansat astazi este rezultatul a luni de munca dedicata din partea unei echipe extraordinare din Romania. Am avut parte de experienta in interactiunea cu clientii in centre similare acestuia, prezente in intreaga lume. Noul Centru ar trebui sa ofere o experienta dinamica clientilor si intelegere a ceea ce compania 3M ofera in prezent si va dezvolta pe viitor. Produsele noastre imbunatatesc starea de sanatate a pacientilor internati in spitale, cresc eficienta in industrie, ofera siguranta si protejeaza viata muncitorilor, cresc siguranta drumurilor publice. Acest centru arata angajamentul 3M de a imbunatati viata romanilor”, a declarat Bernard Cicut, Vicepresedinte 3M CEEMEA.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video