Noua locatie REHAU din Moldova

102 vizualizari
Rehau moldova
Distribuie pe

Deschiderea oficiala a noului birou de vanzari din Bacau

In contextul actual al modernizarii si privind mai puternic in directia piata si client firma REHAU deschide oficial noul birou de vanzari din Bacau, azi 13 mai 2013 ora 13.30.

Bucuresti, 13.05.2013. Noul sediu se afla pe Str. Stefan cel Mare Nr. 2, situat in zona centrala a orasului, avand o suprafata de peste 200 qm fiind dotat cu 6 birouri, o sala de academie moderna destinata scolarizarilor pentru clientii societatii si un spatiu de prezentare a produselor comercializate. Noua locatie va asigura cele mai bune conditii pentru instruirea tehnica si economica a partenerilor, cu scopul final al satisfacerii cerintelor de calitate cele mai inalte ale clientilor finali.
„Dorim sa ne implicam in continuare mai activ in activitatea economica din zona de est a tarii” mentioneaza Domnul Bela Varga – Directorul General REHAU Romania.

Avand drept obiectiv prelucrarea optimizata a pietei si pentru a asigura o livrare rapida si efectiva catre clienti a fost implementat un concept nou de logistica, ce aduce in acelasi timp si un avantaj competitiv important – livrarea prompta si flexibila a clientului, prin parteneriat cu un important furnizorul de servicii logistice din Romania.
„Noul concept pus in practica in acest an ne permite sa abordam cu si mai multa incredere alaturi de partenerii nostri piata de profil din zona” a mentionat Domnul Virgil Lazareanu – Director regional de vanzari.


Grupul REHAU
REHAU este lider international si marca de prestigiu in domeniul solutiilor bazate pe polimeri in domeniile Constructii, Automotive si Industrie. Datorita spiritului inovator, portofoliului vast de produse si eficientei sinergiilor ce rezulta de aici, aceasta moderna intreprindere de familie organizata profesional este unica in industria materialelor sintetice. Printre competentele principale se numara dezvoltarea materialelor si sistemelor, dar si tehnica prelucrarii suprafetelor. Cu peste 17.000 de angajati in peste 170 de puncte de lucru, REHAU ocupa primul loc la nivel mondial in domeniul inovarii.
REHAU este prezenta in Austria din anul 1956. De aproape 15 ani, dezvoltam si administram de aici regiunea Europei de Sud-Est, care a atins intre timp un numar de 1.900 de angajati in 24 de puncte de lucru din 19 tari.
Firma REHAU este reprezentata in Romania din anul 1996. In prezent exista 3 puncte de lucru la Bucuresti, Cluj si Bacau, unde lucreaza 105 angajati.

REHAU POLYMER SRL
Sos de Centura Nr 14-16
077180, Tunari/Ilfov
Tel: 021-2665180-128
Mobil: 0742-011155
www.rehau.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video