Noutati la ExpoEnergiE 2013

53 vizualizari
ExpoEnergie 2013
Distribuie pe

Intre 16 si 19 octombrie 2013, ROMEXPO organizeaza cea de a 3-a editie a ExpoEnergiE – Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale. Timp de patru zile, profesionistii industriei vor avea ocazia de a se intalni intr-un cadru ce faciliteaza schimbul de idei si crearea de noi proiecte.

Unul dintre expozantii acestei editii este firma BRUNNBAUER-ARMATUREN – EEE, companie cu sediul in Viena, ce produce si comercializeza robinete industriale (supape de siguranta LESER, robinete sfera, sertar, ventil, fluture, clapete sens), avand o experienta de 100 de ani. In cadrul acestei companii sunt implementate atat standarde europene cat si standarde americane.

De peste 32 ani Brunnabuer este reprezentanta comerciala si agentie autorizata pentru Europa de Sud Est, a firmei producatoare de supape de siguranta Leser – www.leser.com. Cu o istorie de 200 de ani in domeniu, Leser este liderul european in productia supapelor de siguranta, cota de piata la nivel mondial fiind de 10%, ceea ce o claseaza pe locul 3 in lume.

Sediul firmei Leser se afla in Hamburg, iar fabrica este la 60 Km de Hamburg in localitatea Hohenwestedt, avand o capacitate de productie anuala de 140.000 de supape de siguranta. La nivelul regional este reprezentata de firma Brunnbauer.
De asemenea, firma Brunnbauer se afla in lista de furnizori Petrom.

www.brunnbauer.at


Process Engineering va asteapta la ExpoEnergiE 2013!


In acest an, printre expozanti se numara SC Process Engineering SRL, reprezentantul exclusiv pentru Romania al companiei americane Pall Corporation, lider mondial in domeniile filtrare, separare si purificarea fluidelor.

Compania Process Engineering ofera servicii de vanzari consultative, asistenta tehnica de inginerie aplicata si o gama larga de tehnologii Pall in domeniul filtrarii, separarii si purificarii fluidelor aplicabile in industria de Petrol, Gaze si PowerGen:
- Filtre consumabile;
- Filtre regenerabile (metalice, ceramice);
- Coalescere Lichid/Gaz;
- Coalescere Lichid/Lichid;
- Purificatoare de ulei;
- Demistere;
- Cycloane pentru separarea pulberilor din gaze.
www.processengineering.ro

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
16.10.2013 – 18.10.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
19.10.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.eee-expo.ro

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video