novapex

 

Nu Oricum, magazin online cu produse fitosanitare pentru agricultori

””
vizualizari

Cultivarea fructelor, legumelor și oricăror tipuri de plante pare o muncă foarte ușoară. Doar pui câteva semințe în pământ sau un pom existent și în doar câteva luni te vei bucura de o mâncare gustoasă și o grădină înfrumusețată. În realitate, de fapt, nu este așa. Cultivarea este un proces complex, care poate fi efectuat corect doar de către cunoscătorii în domeniu și cu produse eficiente. Îți poți face cumpărăturile din magazin online cu produse fitosanitare pentru agricultori.

Intră pe site-ul nuoricum.ro și acolo vei descoperi o varietate de astfel de produse la îndemâna ta. Poți cultiva legume în mod corect și eficient, iar recolta să fie la fel de bogată precum te aștepți. Dacă ai nevoie de sfaturi, le vei primi la cerere din partea specialiștilor din echipa Nu Oricum Serv. 

Site-ul se concentrează pe semințe de legume, îngrășăminte, substraturi pentru flori și legume, pesticide pentru protecția plantelor, ghivece pentru răsadurile de legume, echipamente pentru sere și solarii și utilaje agricole. Aceste mari categorii pe care le găsești pe prima pagină sunt ideale dacă ai deja bazele unei culturi sau dorești să dezvolți una. Fie că vrei să devii agricultor sau comanzi produse pentru propria grădină, calitatea și eficiența sunt aceleași în ambele cazuri. 

Odată cu mutarea de la orașe mari la cele mici și chiar la sate, agricultura a devenit un domeniu de interes pentru foarte multe persoane. Pe lângă gustul autentic al legumelor și fructelor, meseria este chiar una ce poate produce destul de mulți bani. Pentru a putea cultiva corect legumele, comandă de pe nuoricum.ro - magaizn online cu produse fitosanitare pentru agricultori.

Magazinul oferă sprijin și celor care vor să construiască sere și/sau solarii la ei acasă sau în câmp deschis

Din această categorie poți comanda folie profesională pentru sere și solarii, microporoasă de tip AGRIL, țevi zincate, sisteme de irigare prin picurare, accesorii și filtre corespunzătoare sistemelor, plasă de umbrire, ață pentru pălisat sau accesorii pentru sere și solarii. 

Pentru cei care doresc lucrarea pământului în câmp, pot comanda inclusiv utilaje agricole. Acestea vor fi de mare ajutor atât pe porțiuni mici, cât și pe cele mari, fiind moderne și eficiente. Nu Oricum Serv are la bază oameni ce vin din domeniul horticultorilor, așadar va fi o comunicare foarte facilă. Specifică ce ai nevoie și dacă nu știi ce să alegi, personalul îți va oferi sfaturi și recomandări pentru produsele potrivite. De asemenea, dacă ai nevoie de informații cu privire la cantitatea soluțiilor pentru îngrijirea plantelor, trebuie doar să le ceri. 

Livrarea se face la adresa stabilită, iar procesarea comenzilor va avea loc de luni până sâmbătă de la orele 9-18. Termenul de livrare este de maximum 3 zile lucrătoare. Comenzile pot fi făcute la adresa de e-mail comenzi@nuoricum.ro sau telefonic la numerele specificate pe site. Dacă sunt necesare alte informații poți trimite e-mail și la office@nuoricum.ro. Profită de ofertele din acest magazin online cu produse fitosanitare pentru agricultori!
 

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019