novapex

 

Numărul şi calitatea vizitatorilor au depăşit aşteptările expozanţilor şi organizatorilor METAL SHOW & TIB

””
vizualizari

METAL SHOW & TIB 2022, expoziţia de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale, s-a încheiat sâmbătă, 14 mai. Ediţia din acest an a reprezentat un restart de succes pentru pentru industria de târguri şi expoziţii tehnice, în condiţiile în care numărul şi calitatea vizitatorilor au depăşit aşteptările tuturor - atât ale expozanţilor, cât şi pe cele ale organizatorilor.

Între 11 şi 14 mai, expoziţia a fost vizitată de 3512 specialişti, cei mai mulţi dintre ei fiind antreprenori, directori generali, directori de achiziţie, directori executivi. 

Interesul ridicat al vizitatorilor (mai mulţi decât la ediţia precedentă) pentru contactul direct cu producătorii, furnizorii şi importatorii industriei şi nivelul discuţiilor iniţiate au confirmat încă o dată nivelul şi ţinuta de calitate a expoziţiei B2B. Cei mai mulţi dintre 

vizitatori au căutat soluţii punctuale şi aplicate la problemele lor, fiind interesaţi, în egală măsură, şi de soluţii tehnologice noi, eficiente şi cu costuri de întreţinere mai reduse. „Aş spune că la ora actuală se simte în piaţă o creştere a cererii de noi tehnologii, servicii, în ceea ce privește adăugarea unor funcționalități care să asigure creşterea productivităţii, eficienţa”, a declarat Bruno Munier, Deputy European Managing Director Mazak, unul dintre expozanţi. 

În cele 4 zile de eveniment, cele peste 130 de firme provenite din 13 ţări (Bulgaria, China, Germania, India, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, România şi Slovacia) au prezentat vizitatorilor echipamente digitalizate şi tehnologii de ultimă generaţie, produse, aplicaţii şi soluţii software pentru industria de prelucrare a metalelor şi sectoarele conexe.

METAL SHOW & TIB 2022 în cifre

•    3.512 vizitatori specialişti
•    134 companii expozante din Bulgaria, China, Germania, India, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Cehă, Republica Moldova, România şi Slovacia.
•    10.275 mp: suprafaţa expoziţională ocupată de METAL SHOW & TIB, pe care au fost prezentate maşini-unelte şi tehnologii pentru prelucrări prin așchiere, utilaje pentru prelucrarea tablelor, echipamente de debitare, scule de precizie, software industrial, instrumente şi maşini de măsură şi control, echipamente şi accesorii pentru sudură, robotică, tratamentul suprafeţelor, exhaustare și filtrare, lubrifianți, materii prime şi semifabricate, prelucrări mecanice, servicii şi consultanţă.
•    Peste 250 de branduri au oferit publicului specialist informaţii despre ultimele inovaţii şi soluţii pentru dezvoltarea propriilor afaceri.

Mai multe detalii găsiţi pe www.metalshow-tib.ro

Expoziţia METAL SHOW & TIB se desfăşoară anual şi este organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.
 

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019