Platforma educationala Energy University a Schneider Electric ajunge la 500.000 de cursanti

56 vizualizari
energy university schneider electric
Distribuie pe

Eforturile investite de companie in acest program educational gratuit demonstreaza angajamentul Schneider Electric pentru construirea unui viitor sustenabil si eficient energetic. 

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei si automatizari, a anuntat ca numarul de participanti din intreaga lume inregistrati pe platforma educationala online Energy University™ a depasit 500.000.
Infiintata in anul 2009, Energy University ofera o gama larga de teme de cursuri precum: eficienta energetica, managementul cladirilor si automatizari, iluminat, HVAC, centre de date, sisteme industriale si electrice, servicii medicale si altele.

„Evolutia permanenta a platformei Energy University este importanta in contextul in care, in urma cu cateva saptamani, la Conferinta internationala privind schimbarile climatice (COP21) din Paris, liderii mondiali au discutat despre incheierea unui acord universal pe tema modificarilor climatice”, a spus Chris Leong, Chief Marketing Officer, Schneider Electric. „Educatia despre energie reprezinta un pas esential in ajutarea organizatiilor si a comunitatilor din intreaga lume sa creeze un viitor sustenabil si eficient, ducand in cele din urma la o planeta mai sanatoasa. La Schneider Electric cautam sa ne ghidam clientii si participantii la Energy University sa devina catalizatori adevarati ai schimbarii in industriile si comunitatile lor prin aplicarea a ceea ce au invatat despre cum pot contribui la crearea unei lumi sustenabile.” 

Pe langa imbunatatirea educatiei despre eficienta energetica, programul Energy University asigura resurse educationale pentru comunitatile defavorizate unde este cea mai mare nevoie de aceste date. Toate cursurile platformei Energy University sunt gratuite si dezbat solutii din lumea reala, oferind informatii practice despre modul optim de a utiliza indicatorii de eficienta energetica si permitand companiilor si comunitatilor sa profite de instrumente educationale la care altfel nu ar avea acces. In anumite comunitati defavorizate, accesul la cursurile Energy University ajuta la deschiderea oportunitatilor spre angajare, incurajand realizarea primului pas spre o dezvoltare durabila. 

In afara cresterii numarului de noi participanti, Energy University continua sa fie atractiva in ceea ce priveste posibilitatile de training si educatie pentru cei deja inregistrati, foarte multi dintre ei inscriindu-se la cursurile gratuite in mod regulat. Profilurile individuale ale cursantilor sunt diverse, incluzand de la manageri de suport tehnic la manageri de fabrici si ingineri de sistem, ceea ce demonstreaza accesibilitatea mare a acestui program. De asemenea, companiile multinationale profita de oportunitatea unica oferita de Energy University pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor. Mai mult, Energy University propune companiilor posibilitatea de a crea programe personalizate de invatare in interiorul organizatiilor cu scopul de a servi drept instrumente interne de training pentru angajati. 
„Recent am avut ocazia de a utiliza cunostintele dobandite prin cursurile Energy University, pentru a verifica de ce una dintre cladirile noastre pierde energie, astfel ca am putut identifica o problema electrica si o posibila pana de curent”, a declarat Sheila Armstrong, manager la U.S. Company. „De indata ce am recunoscut disfunctionalitatea din sistemul de monitorizare a energiei electrice, am anuntat echipa de electricieni si situatia a fost rezolvata inainte sa se faca o sesizare telefonica.” 

Cursurile Energy University sunt disponibile oricand, la cerere, la www.MyEnergyUniversity.com.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video