Produsele eficiente energetic vor fi in centrul atentiei la AHR Expo 2014

55 vizualizari
AHR Expo 2013
Distribuie pe

Programele organizate vor ajuta profesionistii din domeniul HVACR sa abordeze Initiativele Guvernului de economisire a energiei
Cuprinzand nenumarate sesiuni educative si sute de produse noi axate pe obtinerea unei mai mari eficiente energetice, AHR Expo 2014 va servi ca „punct central al durabilitatii” pentru industria HVACR, in perioada 21-23 ianuarie, la New York.
Potrivit comitetului organizatoric al AHR Expo, aproximativ o treime din cele peste 100 sesiuni educationale sustinute de ASHRAE si AHR Expo pe durata expozitiei vor fi axate pe obtinerea unei mai mari eficiente energetice si durabilitatii.
Cuprinzand seminarii pe diverse teme, de la „Gestionarea eficienta a energiei in cladirile noi si existente” la subiecte mai specifice precum „Eficienta energetica a centrelor de date”, acestea sunt concepute a ajuta participantii sa economiseasca cheltuielile cu energia si sa atinga o performanta a functionarii mai inalta.

Multe dintre sesiunile educationale vor fi cu participare gratuita, inclusiv sesiunea ASHRAE privind cresterea eficientei energetice fara necesitatea tehnologizarii. Cateva dintre sesiuni se bucura de participarea expertilor din New York care vor vorbi despre reglementarile si initiativele guvernamentale. La finele lui 2012, Guvernatorul New York-ului a semnat un ordin executiv, mandatand o crestere cu 20% a eficientei energetice in cladirile de stat. Acest anunt a coincis cu lansarea planului strategic Build Smart NY – de implementare a ordinului Guvernatorului in urmatorii 7 ani. Sesiunile din cadrul AHR Expo vor ajuta, cu siguranta, profesionistii insarcinati cu implementarea acestor initiative guvernamentale.

Pe langa acestea, vor fi expuse sute de produse si solutii noi de catre aprox. 2.000 expozanti din intreaga lume, care vin in sprijinul inginerilor consultanti, antreprenorilor, proprietarilor de cladiri si proiectantilor pentru a obtine o mai buna eficienta energetica. Unii expozanti vor dezvalui solutii inovatoare pe baza de energie regenerabila, cum ar fi tehnologia geotermala sau solara.

„Oricine este responsabil de obtinerea unei mai mari eficiente energetice cu ajutorul solutiilor HVACR inovatoare nu trebuie sa rateze AHR Expo 2014. Niciun alt eveniment nu reuneste un numar atat de mare de profesionisti cu experienta din domeniul HVACR, sesiuni educationale precum si produse noi si inovatoare”, afirma dl. Clay Stevens, Presedintele International Exposition Company care produce si administreaza AHR Expo. Acesta a precizat ca ASHRAE va oferi vizite in teren la instalatii eficiente energetic sau cladiri din New York care utilizeaza tehnologie de ultima generatie.

Cea de-a 66-a editie a AHR Expo va avea loc in perioada 21-23 ianuarie 2014, la Javits Convention Center, New York. AHR Expo este sustinuta de 33 asociatii industriale HVACR, fiind co-sponsorizata de ASHRAE si AHRI - Air-Conditioning, Heating and Refrigeration Institute. Sponsor onorific este HRAI - Heating, Refrigeration and Air-Conditioning Institute of Canada.

La AHR 2014 vor fi expuse solutii de automatizare si control pentru cladiri de ultima generatie

Profesionistii HVACR care vor participa la AHR 2014 in 21-23 ianuarie la New York, vor avea o ocazie fara precedent de a vedea ultimele tehnologii de automatizare si control pentru cladiri, aici fiind locul de explorare a solutiilor de automatizare si control pentru orice aplicatie.
Peste 100 producatori de top de talie mondiala vor expune astfel de produse si tehnologii. Multe dintre aceste companii vor fi parte a Expozitiei Building Automation & Control, care va cuprinde peste 70 expozanti intr-o zona speciala dedicata acestei teme.
„Solutiile de automatizare si control pentru cladiri afecteaza aproape toate segmentele si locurile de munca din domeniul industriei HVAC. Acesta este motivul pentru care furnizam inginerilor, antreprenorilor, proprietarilor de cladiri si altor profesionisti din domeniul HVACR informatiile si experienta necesara pentru a gasi cele mai bune solutii”, afirma dl. Clay Stevens.
Acesta a mai subliniat ca domeniul automatizarilor pentru cladiri este unul dintre segmentele cu cea mai rapida dezvoltare, expozitia cuprinzand tematicile:
• sisteme de management al energiei
• control climatic
• sisteme de monitorizare web-based
• solutii wireless
• sisteme interconectate pentru cladiri, inclusiv sisteme de alarma, de avertizare impotriva incendiilor, de iluminat, etc.

AHR Expo 2014 din New York va stabili un nou record
Primele indicii arata editia din acest an a AHR Expo va stabili noi cifre record, peste 90% din spatiul expozitional fiind rezervat inca din luna mai 2013.


“Avand in vedere aceste cifre incurajatoare, datorita imbunatatirii constante a economiei si dimensiunii crescande a pietei HVACR, s-ar putea sa inregistram cifre record”, afirma Clay Stevens. Acesta a adaugat ca pe langa unii indicatori economici pozitivi, ultima editie a expozitiei care a avut loc la New York in 2008 a stabilit recordul mondial de participare, de peste 39.000 vizitatori, cu peste 6.400 cumparatori proveniti din 138 tari. Incluzand personalul expozitiei, numarul total de participanti s-a ridicat la peste 57.600.
Desi editia din 2012 a AHR Expo din Chicago a eclipsat foarte putin cifrele record inregistrate in New York, managementul este optimist in privinta faptului ca editia din 2014 ar putea restabili recordul mondial de participare, bazandu-se pe unele statistici si previziuni efectuate.

La editia din 2013, profesionistii HVAC au fost interesati in principal de produsele si tehnologiile eficiente energetic, ecologice si durabile
Potrivit sondajului intreprins de organizatori, 92% dintre cei chestionati au numit produsele si tehnologiile eficiente energetic drept cel mai important lucru de vazut in cadrul expozitiei. Alte categorii de produse clasate „importante” au fost: cladirile verzi/durabilitatea 81%; automatizari si control 81%; energie regenerabila (solara, geotermala, etc.) 75%; calitatea aerului interior 81%.
Un alt motiv important pentru care participantii au numit acest eveniment important de vizitat a fost de a „vedea ce este nou pe piata” (98%) si de a „vizita furnizorii curenti” (94%). Alte motive au inclus: produse noi specifice de prima mana 94%; cautarea de noi furnizori 92%; gasirea de solutii adaptate cerintelor 82%; decizia de a cumpara 53%; participarea la sesiuni educationale 43%; participarea la intrunirile din cadrul expozitiei 57%.
In vederea dorintei de a vedea noi tehnologii si produse, 50% dintre cei chestionati au vizitat Expozitia Building Automation & Control, 34% au vizitat Centrul Software iar 42% au participat la expunerile expozantilor din Aulele in care au avut loc expuneri de Noi Produse si Tehnologii.


Despre AHR EXPO
Fiind cea mai ampla si cuprinzatoare expozitie dedicata exclusiv domeniului HVACR, AHR Expo atrage mii de participanti din toate fatetele industriei, incluzand antreprenori, ingineri, dealeri, distribuitori, angrosisti, OEM-uri, arhitecti, constructori, operatori la instalatii industriale, proprietari si administratori de instalatii industriale, agenti si reprezentanti.
Din 1930, AHR Expo este cea mai buna resursa pentru profesionistii HVACR de a afla noi produse, noi idei si servicii. Este un eveniment interactiv care prezinta un spectru larg de echipamente, sisteme si componente. Acest forum unic din domeniul industriei creeaza un mediu de marketing dinamic, de neegalat in marime si scop de catre nici un alt eveniment de acest gen.
AHR Expo este organizata si administrata de International Exposition Company, 15 Franklin Street, Westport, CT 06880; tel.: 203-221-9232; fax: 203-221-9260; e-mail: info@ahrexpo.com; website: www.ahrexpo.com
Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 14.951.517 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 204.459 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video