Resideo reintroduce numele Braukmann pentru portofoliul său de produse hidraulice premium

245 vizualizari
Resideo reintroduce numele Braukmann pentru portofoliul său de produse hidraulice premium
Distribuie pe

Rolle, Elveția, 25 iunie 2020 - Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), furnizor mondial de soluții de confort și securitate pentru clădirile rezidențiale, anunță reintroducerea numelui Braukmann pentru gama de produse hidraulice din portofoliul premium.

Schimbarea face parte din procesul de dezvoltare a mărcii Resideo. Clienții europeni vor putea vedea noul nume pe ambalajul produselor hidraulice începând cu luna iunie.

Primele produse reintroduse pe piață cu numele Braukmann vor fi cele pentru apa potabilă, respectiv reductoarele de presiune și filtrele de apă. Numele va fi folosit și pentru unele produse din cadrul sistemelor de încălzire și climatizare, cum ar fi vanele de echilibrare.

Resideo a achiziționat compania Braukmann în anul 1980 de la fondatorul acesteia, devenind, după o activitate de peste 75 de ani pe piața europeană a armăturilor pentru rețelele de apă, foarte cunoscută pentru fiabilitatea produselor. Astăzi, aceste echipamente hidraulice sunt prezente în peste 18 milioane de gospodării, beneficiind de încrederea acordată de peste 100.000 de instalatori.

Resideo continuă să inoveze introducând în oferta pentru domeniul rezidențial și armăturile fără plumb. Cu același nivel de fiabilitate și eficiență, noile produse contribuie activ la protecția mediului.

„Această decizie este un pas important în dezvoltarea mărcii Resideo. Reintroducerea numelui Braukmann pentru cunoscuta familie de produse pentru apă potabilă este un omagiu față de o parte diferită și importantă din moștenirea noastră, oferindu-ne posibilitatea de a vorbi cu clienții noștri mai mult despre aceasta”, explică Mario Moura, Director General Resideo Produse & Soluții pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Resideo

Despre Resideo

Resideo este un furnizor mondial de top în domeniul soluțiilor pentru confort și siguranță în clădiri rezidențiale și distribuitor de echipamente electronice de joasă tensiune și de securitate. Având la bază o tradiție de 130 de ani, Resideo este prezent în peste 150 de milioane de locuințe, cu 15 milioane de sisteme instalate anual. Continuăm să deservim peste 110.000 de profesioniști prin divizia ADI Global Distribution care exportă în circa 100 de țări, din peste 200 de depozite din întreaga lume. Resideo are o cifră anuală de afaceri de 4,8 miliarde USD și circa 13.000 de angajați la nivel mondial. Pentru mai multe informații despre Resideo, va rugăm vizitați www.resideo.com.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 176 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video