ROMANIAN SECURITY FAIR 2022 a avut loc anul acesta in format fizic

16 vizualizari
romanian security fair 2022
Distribuie pe

Cea mai mare expoziție de securitate din România organizată de Asociația Română pentru Tehnică de Securitate a revenit în 2022 la Romexpo. ROMANIAN SECURITY FAIR a avut loc, în format fizic, în perioada 9-11 Noiembrie in Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo.

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate româneşti a revenit, în format fizic, la Complexul Expozițional ROMEXPO. Evenimentul a fost organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarmă, în parteneriat cu ROMEXPO.

Expoziția, aflată la cea de a VI-a ediție, s-a desfășurat în perioada 9-11 Noiembrie 2022, pavilionul B2 oferind peste 10.000 de metri pătrați pentru standuri expozitionale, zone pentru conferințe și works-shopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

După ce, în urmă cu doi ani, RSF 2020 a constituit o inovație pentru mediul expozițional din România, desfășurându-se în spațiul virtual, RSF 2022 s-a reîntors la formatul clasic, cu respectarea tuturor cerințelor legale în materie de siguranță epidemiologică în vigoare la momentul respectiv.
 

Liviu Mateescu, președinte ARTS:  

”Romanian Security Fair 2022 este o ediție specială, în primul rând deoarece ne arată puterea industriei noastre de a-și reveni după această pandemie datorata Covid 19. Acum doi ani am reușit să organizăm, o expoconferinta on-line, expoziție care strict din punct de vedere tehnic și-a atins toate scopurile. Dar Romanian Security Fair este mai mult decât o expoziție sau un târg, este mai mult decât locul unde se întâlnește cererea cu oferta, clientul cu producătorul. Romanian Security Fair este un loc unde se schimbă opinii, experiențe și cunoștințe, este locul unde se încheagă relații de încredere și parteneriat, este locul din care industria noastră își trage resursele de energie pentru a crește și a se dezvolta pentru următorii doi ani.”

În cele trei zile de târg, au fost așteptați peste 4000 de persoane – simpli vizitatori sau profesioniști din domeniu - să vadă și să testeze cele mai noi şi performante tehnologii anti-efracție, control acces, detecție şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supravechere video dar şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate.

La Romanian Security Fair 2022 au fost prezente atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin partneri români, pe o piață matură şi bine structurată.

 

Organizatorii, Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarma împreună cu ROMEXPO continuă parteneriatul lor în domeniu în speranța ca Romanian Security Fair să devină cel mai mare targ de securitate din sud estul Europei.

 

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video