novapex

 

Smart Cities of Romania 2019

Smart Cities
vizualizari

Evoluția tehnologică a consacrat și continuă să propună noi soluții caracterizate prin automatizare, eficiență crescută, adaptabilitate, carateristici care au făcut ca acestea să fi numite ’Inteligente’. De aceea multe dintre proiectele implementate în ultimii ani la nivelul orașelor au fost considerate ca fiind parte din construcția orașelor inteligente. Desigur că soluțiile tehnologice moderne pot contribui la construirea orașelor inteligente, insa această contribuție nu se limitează la simpla aplicare a produselor comerciale, ci necesită inovare și cooperare. 

In cadrul conferinței de anul acesta, Smart Cities of Romania 2019, ne propunem să aducem în discuție modalitățile si cadrul necesar pentru construirea orașelor inteligente în România, necesitatea de inovare si cooperare si să analizam soluțiile din domeniului securității și rezilienței și din domeniul mobilității propuse sau deja implementate în orașele din România.
Vom dezbate impreuna în ce măsură aceste soluții răspund conceptului de oraș inteligent.

Din dorinta de a fi in permanenta un Partener de incredere pe care sa va puteti baza, de a fi la curent cu noutatile, consortiul de organizare, alcătuit din ITS Events Management, Comitetul Național Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), Asociația Româna pentru Tehnică de Securiate (ARTS) și Organizatia Romana pentru Implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS Romania) vine in intampinarea nevoilor dvs cu cele mai bune vesti, lansarea Smart Cities of Romania CLUSTER, dedicat exclusiv promovarii domeniului “smart city” si dezvoltarii durabile a oraselor si teritoriilor.

Furnizorii de produse și soluții, integratori, startup-uri etc. vor avea posibilitatea de a-și prezenta realizările și de a deveni membri ai clusterului dacă doresc și cred că pot contribui la construirea orașelor inteligente în România.  

Smart Cities of Romania CLUSTER se construieşte pe principiile şi conceptele europene de tip „triple helix model”, recunoscut şi la nivel naţional, care reuneşte entităţi din industrie-servicii, cercetare-inovare şi administraţie locală.

În acest context, va asteptam la CONFERINTA in 23 OCTOMBRIE si vă adresam invitația de a va alatura acestei inițiative, pentru ca împreună să putem trasa o direcție coerentă viziunii şi proiectelor ''smart city'' și să sprijinim astfel administrațiile locale din România. 

Va rugam sa va inregistrati in AUDITORIU:

In numele organizatorilor,
Liliana BALICI - Director General, ITS Events Management
 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019