Kreativ banner

 

Start inscrieri @ROMTHERM 2018!

Romtherm 2018
vizualizari

ROMEXPO S.A. are placerea sa va invite sa participati, in perioada 08-11 Martie 2018, la cea de-a XXIII editie a ROMTHERM
Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului

ROMTHERM se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le va inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.
Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul instalatiilor de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatiilor de alimentare cu gaze, instalatiilor tehnologice, instalatiilor termice, de incalzire, instalatiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor si instalatiilor cu rol in securitatea la incendiu, fiind un eveniment adresat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international.

Motive de a participa la editia 2018:
• Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
• Veti intalni potentiali clienti si parteneri din industrie, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
• Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
• Pe durata targului/expozitiei vor fi organizate conferinte si seminarii, dedicate in special vizitatorilor specialisti;

Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cat si prin intermediul ambasadelor romane in strainatate si a Camerelor de Comert si Industrie din Romania cu care avem deja incheiate acorduri de colaborare.

ROMTHERM se va desfasura in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT EXPO - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, AMBIENT EXPO - Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMENVIROTEC - Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, EXPOENERGIE - Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale, MOBILA EXPO - Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN - Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si ANTIQUE MARKET Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Intr-un cadru profesionist, Romexpo a reunit la targurile din perioada 23-26 martie 2017 peste 480 de firme pe o suprafata de 18.000 mp din 21 de tari. De asemenea, pentru a profita de ofertele puse la dispozitie in cele patru zile de manifestari expozitionale, targurile au fost vizitate de peste 20.000 de vizitatori!

Inregistrare
Pentru a va alatura, timp de 4 zile, specialistilor din domeniu va invitam sa va inscrieti la ROMTHERM 2018. Formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului, www.romtherm.ro, iar pentru informatii suplimentare puteti contacta echipa de proiect, care va sta cu placere la dispozitie:

Mihaela Pane – Manager Proiect
Mobil: 0749 275.222
Telefon: 021 207.70.00 int. 1006
Fax: 021 207.70.70
E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Irina Topciu – Organizator
Mobil: 0744 333 556
Telefon: 021 207.70.00 int. 1103
Fax: 021 207.70.70
E-mail: mailto:irina.topciu@romexpo.ro
Web: www.romtherm.ro

Fiind convinsi ca participarea la Romtherm reprezinta o oportunitate pentru dezvoltarea afacerii Dumneavoastra, va asteptam sa va alaturati celui mai important eveniment de profil.

Opinii

 

Ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

IEAS 2019