Totul este pregatit pentru un mare succes al editiei MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2014

68 vizualizari
nme
Distribuie pe

MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, expozitia bienala de top din domeniul instalatiilor dedicate domeniului rezidential si industrial, aerului conditionat si energiei regenerabile, programate pe 18-21 martie 2014 la Fiera Milano Rho, a atins o nota inalta in privinta numarului de expozanti.

Campania de promovare a urmatoarei editii a MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, programata pe 18-21 martie 2014 la Fiera Milano Rho cunoaste este pe un trend ascendent, mai mult de 40% din spatiul disponibil fiind rezervat. Pe fondul unui climat economic marcat de contrastante semne de redresare, MCE isi reafirma statutul de lider ca eveniment de referinta pentru sectoarele incalzire, racire, apa si energie. Punctul forte al MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT rezida in perspectiva internationala consolidata sustinuta de rezultate exceptionale obtinute in 2012: 2.122 companii expozante, dintre care 900 din afara Italiei, 155.301 vizitatori de profil, dintre care 35.342 proveniti din 136 tari.

Inca de pe acum, MCE 2014 promite a fi un mare succes. Pozitia de lider a fost confirmata si de cifre: peste 500 companii expozante si-au confirmat participarea, peste 30% din rezervari din partea expozantilor straini, inclusiv liderii de piata. In special zona dedicata sectoarelor incalzire, tehnologie sanitara, armaturi si tratarea apei este aproape in totalitate rezervata. Zona ocupata de sectoarele aerului conditionat, ventilatie, refrigerare si sectoarele energetice au inregistrat de asemenea cifre excelente. Iar cifrele cresc pe zi ce trece.
MCE 2014 va fi evenimentul ideal care va oferi o privire ampla a celor mai bine clasate produse si solutii de ultima generatie din diverse sectoare ale industriei, inclusiv instalatii pentru sectorul rezidential si industrial si alte tehnologii integrate, orientate spre publicul larg alcatuit din instalatori si proiectanti, aflati mereu in cautarea de sisteme performante energetic si cu consum redus de energie.

“Sectorul industriei prezentat la MCE 2014 este unul dintre cele mai dinamice si strategice din lume in contextul actual al scenariului economic, caracterizat in ultimii ani de investitiile in tehnologiile inovatoare integrate, oferind produse de ultima generatie, sisteme si solutii pentru imbunatatirea performantei cladirilor axate spre obiectivele Europei 2020 care se apropie cu repeziciune”, a declarat Massimiliano Pierini, Business Unit Director Reed Exhibitions Italia. “Numarul mare de expozanti deja inscrisi, cu 1 an inainte de incepere, confirma trendul pozitiv al evenimentului, ca platforma privilegiata pentru noi directii de afaceri. O oportunitate unica de intalnire a tuturor jucatorilor implicati in proiectarea noilor solutii de trai”, a adaugat acesta.

Mai mult, un program bogat de evenimente culturale si stiintifice care sa ofere idei si stimuli de reflectie in jurul planurilor de afaceri curente si viitoare, de modernizare, va fi integrat spatiului expozitional. Firul comun al MCE 2014 este Global Comfort Technology, un eveniment global, considerat ca intreg, care uneste cele patru arii tematice: Incalzire, Racire, Apa si Energie, puse sinergic impreuna pentru a satisface nevoile complexe de confort cu ajutorul ultimelor tehnologii si sisteme integrate.

MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2014 va prezenta un bogat program de workshopuri dedicate problemelor curente care afecteaza eficienta energetica. Una dintre cele 5 intruniri organizate in colaborare cu Reed Business Information, asupra proiectarii si instalarii de sisteme integrate eficiente “COMFORT TECHNOLOGY – Planning and installation of effective integrated systems”, va avea loc pe 20 noiembrie la Villa Foscarini Rossi - Stra (VE).


MCE - Mostra Convegno Expocomfort

Mostra Convegno Expocomfort este expozitia bienala internationala dedicata instalatiilor rezidentiale si industriale: incalzire, aer conditionat, refrigerare, armaturi, valve, tehnica sanitara, tratarea apei, unelte, surse regenerabile de energie si servicii. Mostra Convegno Expocomfort este detinuta de Reed Exhibition, organizatorul de talie mondiala de expozitii, targuri si conferinte a carui portofoliu include peste 500 evenimente in 39 tari si care atrag peste 6 milioane cumparatori. Reed Exhibitions detine 33 filiale la nivel mondial deservind 44 segmente ale industriei precum si o retea de birouri si promotori in 93 tari. Stabilita in 1960 drept prima expozitie dedicata industriei din Italia, MCE a fost lider in sectorul sau timp de 50 de ani gratie capacitatii sale recunoscute de a urmari evolutia pietelor sale de referinta, de a crea oportunitati de discutii si schimburi in domeniul tehnicii, educatiei si politicii.

Tags

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video