Afriso

 

Un nou tip de oțel cu 99% mai puține gaze cu efect de seră

un nou tip de otel
vizualizari

Compania econsteel din Baden-Württemberg a dezvoltat un tip de oțel ecologic și intenționează acum să dezvolte un proces adecvat de întărire. Dacă totul va fi dus la bun sfârșit, economisirea gazelor cu efect de seră ar fi enormă.

Fundaţia Federală Germană pentru Mediu – DBU (www.dbu.de) este convinsă: va susține noul proiect econsteel și nu este prima dată când a colaborat cu compania din Rottweil.

“Datorită dezvoltării continue a construcțiilor și a economiei puternice, oțelul este la mare căutare. Dar fabricarea acestuia consumă o mulțime de materii prime și energie. O nouă procedură de la compania econsteel poate însemna un important pas înainte pentru protecția mediului”, explică  Alexander Bonde, Secretar General al DBU.

Într-un proiect anterior DBU, econsteel a dezvoltat și testat o nouă clasă de material de oțel, a cărui producție necesită mai puțină energie și mai puține materii prime. Intenția este acum de a dezvolta un proces mecanic pentru întărirea suprafeței. Dacă va funcționa, combinația noului material și întărirea mecanică ar putea reduce în viitor 99% din gazele cu efect de seră, în comparație cu procesul de producție existent.

Într-un proiect anterior DBU, econsteel a dezvoltat și testat o nouă clasă de material din oțel, a cărui producție necesită mai puțină energie și mai puține materii prime. În plus, nu s-ar crea nici un fel de deșeuri sub formă de chipsuri, ceea ce ar spori și mai mult eficiența resurselor.

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

 

ajutor instalator

 

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ieas