Uponor - membru in EHI

81 vizualizari
Uponor
Distribuie pe

Platforma comuna pentru companii europene din domeniul incalzirii si racirii

In iunie, Uponor a fost acceptat ca membru al Asociatiei Industriilor Europene din domeniul Incalzirii (EHI- European Heating Industry) de catre Adunarea Generala a Asociatiei. In acelasi timp, EHI a aprobat infiintarea unui departament dedicat domeniului legat de incalzire si racire radianta. Acest departament va dezvolta o platforma pentru Uponor precum si altor companii pentru a promova sisteme eficiente si ecologice. 

EHI reprezinta si promoveaza interesele comune ale celor 35 de lideri de piata care produc echipamente termice de confort - sisteme de incalzire, arzatoare, cazane, componente, radiatoare si sisteme de energie regenerabila. In plus, membrii sai se compun din 13 asociatii industriale nationale din statele membre ale UE, Liechtenstein si Elvetia.

EHI a fost fondata in iunie 2002 si investeste masiv in cercetare si dezvoltare, in scopul de a crea sisteme avansate de incalzire, sigure si eficiente energetic. Membri asociatiei are o cifra de afaceri de peste 20 de miliarde de euro in total vanzari si 120.000 de angajati.
Ei incurajeaza schimbul de informatii si de experienta intre membrii sai, precum si cooperarea cu asociatii din domenii similare. Un punct cheie este reprezentarea intereselor si nevoilor membrilor fata de organizatiile europene, nationale si la nivel mondial cu privire la aceasta industrie. Scopul sau este de a crea un cadru de reglementari Europene si dezbaterea aspectelor globale. EHI contribuie, de asemenea, la indeplinirea unor obiective ambitioase cu privirela problemele climatice si energetice ale UE bazate pe eficienta si siguranta energetica, durabilitate si accesibilitate. O alta misiune este de a promova un sistem eficient si ecologic de incalzire si producere apa calda.

Mai multe informatii despre EHI pot fi gasite pe site-ul asociatiei la www.ehi.eu

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video