VdS FireSafety Cologne 2014 la a 3-a editie: Inregistrati-va acum ca expozant

44 vizualizari
VdS Fire Safety 2014
Distribuie pe


In perioada 9-10 decembrie, VdS va gazdui cea de-a treia editie “VdS FireSafety Cologne” la Koelnmesse. // Expozitie echipamente de protectie impotriva incendiilor combinata cu cinci evenimente majore in domeniul securitatii la incendiu: patru dintre conferintele VdS cele mai notabile si un forum stiintific. // Expozantii interesati pot rezerva de pe acum spatiu expozitional

Intotdeauna in decembrie, intotdeauna in Renania, VdS FireSafety Cologne a devenit eveniment important in domeniul industriei. Anul trecut in decembrie, institutul european de top pentru protectia contra incendiilor a reunit peste 1.400 experti in domeniu la Cologne prin imbinarea a patru dintre cele mai importante conferinte cu o expozitie. 

Anul acesta, echipa VdS invita din nou expertii din domeniul protectiei impotriva incendiilor la Koelnmesse. VdS FireSafety Cologne, care va avea loc in perioada 9-10 decembrie 2014, unde va oferi din nou o combinatie unica a expozitiei de specialitate cu conferintele de specialitate “Sisteme de stingere a incendiilor” (International), “Detectarea incendiilor si sisteme de alarma”, “Sisteme de ventilatie pentru eliminarea fumului si evacuarea caldurii” si a traditionalului seminar de doua zile de formare de manageri protectie impotriva incendiilor si un forum stiintific in domeniul incendiilor.

„Prin combinarea acestor patru binecunoscute conferinte cu datele activitatilor de cercetare, putem acoperi intreaga gama de subiecte privind protectia structurala, de sistem sau organizatorica impotriva incendiilor. Expozantii vor putea contacta peste 1.000 experti – numarul de participanti regulati la conferintele noastre”, afirma Ingeborg Schlosser, Director al VdS Training Centre. „In plus, exista numerosi vizitatori care doresc sa obtina o anumita experienta de prima mana a inovatiilor si noilor produse expuse. Expozitia va cuprinde inca o hala expozitionala, pentru a ne asigura ca partenerii nostri dispun de suficient spatiu”, a adaugat acesta.

Companiile interesate de participare se pot inregistra acum ca expozanti. Desigur, VdS FireSafety Cologne include si evenimentul special dedicat socializarii, stabilirii de noi relatii, schimbului de idei si experienta. 
Alte informatii sunt disponibile la www.vds.de/fire-safety

Foto: VdS FireSafety Cologne a devenit un eveniment cheie in domeniul protectiei la incendiu. 
Expozantii se pot inregistra acum pentru expozitia care va avea loc in 9-10 decembrie 2014

Toate elementele esentiale cu privire la protectia perimetrala

In noul sau „Manual de Securitate cu privire la Protectia Perimetrala”, VdS a adunat pentru prima data toate informatiile relevante si numeroase studii de caz cu privire la acest subiect.
Avand in vedere interdependenta tot mai mare a proceselor, cele mai mici interferente pot duce la pierderi economice considerabile. Daca, de ex. sunt sustrase componente mici dintr-o zona de depozitare in aer liber, acest lucru ar putea ingheta aprovizionarea unui intreg lant la nivel mondial. Prin urmare, conceptele clasice de protectie cu ajutorul gardurilor, peretilor, usilor si ferestrelor, nu mai sunt adecvate pentru multe bunuri, unitati de productie deschise si infrastructuri sensibile.

Din acest motiv, VdS Europe, institutul european nr. 1 pentru prevenirea furturilor, a editat primul „Manual de Securitate cu privire la Protectia Perimetrala” (VdS 3143). In cele 90 de pagini sunt oferite explicatii cu privire la conceptul inovator multi-sector, precum si caracteristici speciale a peste 12 sisteme de supraveghere electronica, inclusiv diferite protectii structurale si mecanice. O serie de concepte exemplare, precum si standarde cu privire la documentatia, proiectarea, exploatarea si intretinerea sistemului.

„Nucleul manualului – pe care expertii nostri l-au dezvoltat in colaborare cu companiile de asigurari, industria si politia – este analiza pericolelor si riscurilor in conformitate cu ISO 31000”, explica Sebastian Brose, co-autor si concept designer la VdS. “In domeniul protectiei perimetrale exista o gama larga de scenarii riscante si solutii potentiale. Prezenta jurnalistica puternica si aprobarile incurajatoare primite pe durata prezentarii manualului ne arata cat de presant este acest subiect. Noul compendiu are aceeasi precizie a publicatiilor noastre cu care lumea este obisnuita”, a adaugat.

Ghidul VdS 3456 privind testarea si aprobarea produselor relevante a fost deja publicat, iar institutul va sustine seminarii speciale pe acest subiect. O versiune gratuita a VdS 3143 poate fi descarcata de pe www.shop.vds.de

Foto: Thomas Urban, Director al VdS departamentul Securitate, prezinta cu mandrie noua “Biblie cu privire la protectia perimetrala”

Mai multe informatii: www.vds.de/en

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video