Zilele Portilor Deschise - Aniversare 5 ANI UNILIFT

107 vizualizari
aniversare Unilift
Distribuie pe
Unilift Serv este o firma care pe parcursul activitatii s-a facut cunoscuta prin distribuirea echipamentelor atat pentru uz profesional, cat si pentru cel industrial. Caracteristica dominanta a produselor din portofoliul Unilift este calitatea.

Cel mai nou eveniment organizat de echipa este prilejuit de aniversarea a 5 ani de activitate pe piata romaneasca. Zilele Portilor Deschise la Unilift vor avea loc pe 29 si 30 septembrie 2016, intre orele 9-17, la sediul din str. Calea Trotusului, nr. 279, loc. Darmanesti, jud. Bacau.

Cu aceasta ocazie, Unilift ofera 10% reducere la achizitia unui produs sau echipament din portofoliu in limita stocului disponibil pana la finalul anului pentru cei care participa la eveniment. De asemenea, Unilift ofera 3 premii la completarea formularului de feedback la tombola aniversara. Produsele profesionale pentru curatare cu care vor pleca castigatorii sunt: un aspirator Starmix, un echipament de maturat Karcher si un covor antimurdarie ABI.

Calitatea echipamentelor puse in vanzare va fi testata in cadrul sesiunilor demonstrative programate. Unilift va sustine teste demonstrative pentru gama de produse de curatare (echipamente si sisteme de aspirare profesionala, pompe si curatitoare cu presiune, detergenti inovativi), pentru utilajele multi-functionale, pentru produsele profesionale de localizare, inspectie, diagnoza si reparatie de tevi/conducte/canalizari, pentru instalatiile de sablare si compresoarele de aer, etc. Cu implicarea partenerilor, Unilift Serv ofera posibilitatea de a testa o gama larga de unelte de lucru electrice si manuale, dar si echipamente pentru transport si stivuit marfuri.

Tot in cadrul Zilelor Portilor Deschise la Unilift, partenerii interesati pot afla detalii despre categoriile de produse profesionale ce se adreseaza tuturor domeniilor: agricultura, industrie, retail, automotive, horeca, constructii, firme de curatenie, etc.

Personalul, calificat si instruit temeinic, asigura consultanta de specialitate si un service competent, la nivelul celor mai recente progrese ale tehnicii. Rezultatul il constituie clientii pe deplin multumiti.
Pentru intrebari, va stam cu placere oricand la dispozitie.

Va rugam sa ne contactati:
Unilift Showroom Darmanesti
Str. Calea Trotusului, nr. 279
Telefon: +40 371 364 292
Mobil: +40 724 222 451
www.unilift.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.911 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.008 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 690 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 13.059 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video