Certificate Europene de top de la o singura sursa

62 vizualizari
VdS
Distribuie pe

Accelerarea vandabilitatii devine din ce in ce mai importanta pentru produsele privind siguranta si securitatea; VdS efectueaza teste impreuna cu organizatia franceza partenera CNPP la peste 50 de produse Honeywell in cadrul unui proiect pilot

Cologne, aprilie, 2012 Un important factor de succes pentru producatorii de tehnologii privind siguranta si securitatea este rapiditatea cu care inovatiile acestora devin disponibile pe pietele globale. Prin urmare, compania VdS cu sediul in Germania colaboreaza cu alte organisme de testare recunoscute, precum CNPP din Franta (Centrul National de Prevenire si Protectie) pentru a oferi servicii optime clientilor sai din toata lumea. In cadrul unui proiect special, au fost testate si certificate recent de catre ambele institute peste 50 de produse Honeywell, sisteme de alarma, diferite dispozitive si module de avertizare. 

Producatorii de tehnologii de securitate au tendinta de a actiona din ce in ce mai mult pe plan international – si ca de obicei, se pot baza pe VdS pentru sprijin”, explica dl. Günter Grunmann, Directorul Laboratoarelor de produse electronice de securitate al VdS. “Clientii nostri pot profita de colaborarile noastre cu autoritatile de testare si certificare din Europa. Din moment ce ne acceptam reciproc rezultatele testarilor, clientii economisesc timp si bani. Honeywell beneficiaza in cateva moduri. Datorita colaborarii cu CNPP, capacitatea de testare s-a dublat iar Honeywell a obtinut certificari la peste 50 de produse de la ambele institutii intr-un timp mult mai scurt”.

In cadrul procesului, Honeywell a pus in special pret pe documentatia privind inalta calitate a inovatiilor sale, catre un nivelul 5 de certificare – certificatul pentru cea mai inalta calitate, acceptat de comun acord in Europa de ambele organisme. Darren Owens, Directorul de Reglementare si Conformitate a Produselor, Honeywell Europa, Orientul Mijlociu si Africa, este incantat de aceasta colaborare. “Aceasta este idea noastra pentru un partener puternic de testare: primim certificatele pentru o gama larga a inovatiilor noastre pentru Europa in cadrul unui contract comun – si asta la o viteza de doua ori mai mare”.

Grundmann adauga: “Mai mult, suntem in discutii cu CNPP privind masurile pentru supravegherea produselor combinate – iar aceasta va reduce din nou costurile si timpul clientilor nostri”. VdS colaboreaza in acelasi mod si cu Institutul englez BRE. 

Foto: VdS si CNPP testeaza si certifica simultan pentru Honeywell.

Foto: Doar produsele care rezista tuturor metodelor tipice ale infractorilor sunt certificate cu recunoscutul sigiliu de calitate VdS.


Despre VdS
VdS este una dintre cele mai mari companii europene de inspectie si certificare in domeniul protectiei si securitatii la incendiu. Avand decenii de experienta, VdS este partenerul de incredere al testarii sistemelor de protectie imptriva incendiilor la fata locului, al certificarii produselor, furnizarii de servicii si sistemelor de management. VdS stabileste de asemenea standarde internationale prin publicarea unui set cuprinzator de norme si linii directoare pentru prevenirea incendiilor si echipamentelor de siguranta. VdS se bucura de asemenea de o excelenta reputatie ca institutie de formare, oferind cursuri si seminarii pentru angajatii companiilor, de toate marimile si din diverse industrii. Clientii sai numara intreprinderi industriale si comerciale, producatori de top, companii specializate. Sigiliul de calitate VdS certifica faptul ca produsele si serviciile de pe piata sigurantei civile sunt de o calitate optima si ofera consumatorilor comerciali si privati un ajutor important de orientare. VdS Schadenverhütung GmbH este o filiala detinuta in intregime de Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. (German Insurance Associaton – GDV).

Mai multe informatii: www.vds.de/en

VdS – Inspected. Approved. Safe.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video