Marca VdS-cea mai importanta certificare pentru experti

1237 vizualizari
calitatea VdS
Distribuie pe

Factori de decizie germani, austrieci si elvetieni pentru siguranta si securitate au decis: datorita pericolelor crescande, certificatele au castigat o mai mare importanta, drept dovada a calitatii

Marca VdS este cel mai important criteriu de calitate pentru expertii din Germania, Austria si Elvetia.
WIK/ASW-Enquête este cel mai amplu sondaj al expertilor pentru siguranta si securitate din toate tarile vorbitoare de limba germana. Participantii la acest sondaj au declarat ca certificarea independenta este cel mai important criteriu pentru investitii in produse sigure in conditii de siguranta si pentru furnizorii de servicii. Cea mai importanta pentru persoanele cu putere de decizie a fost, ca si anul trecut, Marca de Calitate VdS. Institutul VdS cu sediul in Germania este pe locul 1 in domeniul certificarii tehnicilor de stingere a incendiilor si a tehnicilor de prevenire a efractiilor precum si a serviciilor aferente.
Robert Reinermann, directorul executiv al VdS comenteaza succesul inregistrat de institut: “Rezultatele sondajului au confirmat din nou filozofia VdS in privinta calitatii. Acest loc intai este inca o dovada a calitatii superioare a produselor si serviciilor furnizate de clientii nostri, de pe toate continentele”.

Sondajul Enquête 2010/2011 privind siguranta si securitatea a fost intreprins pentru a zecea oara din 1992/1993 de revistele WIK si ASW, un joint venture pentru siguranta si securitate in domeniul economic. 252 de experti din diferite sectoare, de la consultanti de specialitate la manageri ai corporatiilor de securitate, au fost chestionati anonim. 81% dintre participantii la sondaj se asteapta ca pe viitor numarul de pericole legate de probleme de siguranta si securitate pentru economie sa creasca si mai mult.


Despre VdS
VdS este una dintre cele mai mari companii europene de inspectie si certificare in domeniul protectiei si securitatii la incendiu. Avand decenii de experienta, VdS este partenerul de incredere al testarii sistemelor de protectie impotriva incendiilor la fata locului, al certificarii produselor, furnizarii de servicii si sistemelor de management. VdS stabileste de asemenea standarde internationale prin publicarea unui set cuprinzator de norme si linii directoare pentru prevenirea incendiilor si echipamentelor de siguranta. VdS se bucura de asemenea de o excelenta reputatie ca institutie de formare, oferind cursuri si seminarii pentru angajatii companiilor de toate marimile si din diverse industrii.
Clientii sai numara intreprinderi industriale si comerciale, producatori de top, companii specializate. Sigiliul de calitate VdS certifica faptul ca produsele si serviciile de pe piata sigurantei civile sunt de o calitate optima si ofera consumatorilor comerciali si privati un ajutor important de orientare. 
VdS Schadenverhütung GmbH este o filiala detinuta in intregime de Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. (German Insurance Association – GDV).

www.vds.de
VdS – Inspected. Approved. Safe.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video