Prima conferinta VdS in Olanda

112 vizualizari
VdS Olanda
Distribuie pe

Simpozioanele VdS sunt recunoscute ca fiind intruniri de talie internationala pentru expertii din domeniul sigurantei si securitatii. // Pe data de 2 octombrie, institutul nr. 1 din Europa in domeniul protectiei la foc va organiza prima conferinta „Sisteme de Protectie la Foc” din Olanda.

Doar in 2008, sute de incendii au avut loc pe teritoriul Olandei, cauzand pagube de peste un miliard €, fiind raportate 97 decese. Aceste date socante arata cat de important este pentru pompieri schimbul transfrontalier intre experti. Prin intermediul conferintei „Sisteme de Protectie la Foc”, VdS ofera o platforma care a fost incercata si testata de profesionisti din toata Europa si numai, de-a lungul timpului. Consultanti, manageri de risc, producatori si desigur, experti VdS vor prezenta solutii practice pe data de 2 octombrie in Zeist, Olanda.

„Dorim sa oferim invitatilor nostri sansa de a invata de la cei mai buni, la un nivel international”, explica Hans de Jong, Presedintele VdS office din Olanda. “Experti din Olanda si Germania vor oferi detalii legate de schimbarile aduse de noua lege a constructiilor din Olanda (Bouwbesluit), vor explica filozofia VdS, vor compara cerintele VdS CEA 4001 pentru sisteme de sprinklere cu reglementarile locale si vor aborda cele mai recente aspecte legate de riscul de incendiu generat de bateriile litiu-ion, precum si siguranta impotriva incendiilor in centrele de prelucrare a datelor”.
Limbile oficiale pe durata conferintei vor fi Engleza si Olandeza, traducerea simultana fiind asigurata. Ca intotdeauna in cazul VdS, conferinta va fi insotita de o expozitie a companiilor renumite, in acelasi timp evenimentul oferind si oportunitati ample pentru schimburi de opinii. Puteti vizualiza programul complet al conferintei pe www.vds.de/conference-nl

Foto VdS_Netherlands: VdS va oferi informatii si solutii practice pe durata primei conferinte din Olanda

Informatii
VdS Schadenverhütung este o companie detinuta de Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. (German Insurance Association – GDV), care testeaza si certifica produse si servicii ale furnizorilor de pe piata sigurantei si securitatii. Accentul VdS este pus pe protectia la foc, furturi si spargeri. Mai mult, propria editura VdS emite ghiduri ample si mai mult, VdS ofera educatie si pregatire in domeniu. VdS este un semn distinctiv de excelenta pentru calitate si fiabilitate.
Despre Conferinta
Experientele VdS si know-how-ul in domeniul prevenirii pierderilor se reflecta in normele si foile de date VdD. Seturile de reguli VdS umplu golurile din alte egulamente tehnice sau se axeaza pe riscurile detectate recent, neincluse inca in standarde sau documentatii tehnice. Ghidurile si standardele internationale precum si globalizarea pietelor au un impact din ce in ce mai mare asupra designului stingatorului de incendiu, alarmei de incendiu si a altor sisteme de protectie la foc. Aceasta Conferinta va oferi informatii cu privire la situatia activitatii din prezent in domeniul elaborarii standardelor si ghidurilor, precum si asupra aspectelor nationale de instalare si testare a sistemelor de protectie la foc.
Grup tinta
Conferinta VdS este un forum informational pentru proiectanti, instalatori si utilizatori ai sistemelor de protectie la incendiu, precum si pentru ingineri si ofiteri de incendiu din industrie, administratie si companii de prestari servicii, precum si pentru toate partile implicate in probleme legate de protectia impotriva incendiilor.


Despre VdS
VdS este una dintre cele mai mari companii europene de inspectie si certificare in domeniul protectiei si securitatii la incendiu. Avand decenii de experienta, VdS este partenerul de incredere al testarii sistemelor de protectie impotriva incendiilor la fata locului, al certificarii produselor, furnizarii de servicii si sistemelor de management. VdS stabileste de asemenea standarde internationale prin publicarea unui set cuprinzator de norme si linii directoare pentru prevenirea incendiilor si echipamentelor de siguranta. VdS se bucura de asemenea de o excelenta reputatie ca institutie de formare, oferind cursuri si seminarii pentru angajatii companiilor de toate marimile si din diverse industrii.
Clientii sai numara intreprinderi industriale si comerciale, producatori de top, companii specializate. Sigiliul de calitate VdS certifica faptul ca produsele si serviciile de pe piata sigurantei civile sunt de o calitate optima si ofera consumatorilor comerciali si privati un ajutor important de orientare. 
VdS Schadenverhütung GmbH este o filiala detinuta in intregime de Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. (German Insurance Association – GDV).

VdS – Inspected. Approved. Safe.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video