Securitatea ocupationala este de acum certificata VdS

205 vizualizari
securitatea ocupationala
Distribuie pe

Organismul de Certificare VdS pentru Sisteme de Management ofera acum Certificari acreditate pentru Sisteme de Sanatate si Securitate Ocupationala in conformitate cu BS OHSAS 18001.

“Sistemul de evaluare a sanatatii si securitatii in munca”, pe scurt OHSAS, a fost dezvoltat de catre Institutii britanice de standardizare in colaborare cu organisme de certificare internationale. Scopul acestor regulamente este de a furniza intreprinderilor interesate un sistem eficient de management al sanatatii si securitatii ocupationale care in acelasi timp ofera sprijin in realizarea obiectivelor economice. Prin structura sa, OHSAS se aseamana cu DIN EN IS0 9001 (Sistemele de Management al Calitatii) si 14001 (Sistemele de Management al Mediului). In Germania, in prezent sunt in jur de 1.000 companii certificate conform cu BS OHSAS 18001.

Foto OHSAS: VdS ofera acum sprijin clientilor sai si in domeniile Sistemelor de Sanatate si Securitate Ocupationala
 

“Majoritatea companiilor care beneficiaza de un sistem de management certificat Vds activeaza in domeniul tehnologiilor sigurantei si securitatii”, afirma dl. Markus Edel, Sef al Departamentului pentru Sisteme de Management al VdS, cel mai mare institut european pentru protectia impotriva incendiilor si de prevenire a efractiilor. “Angajatii acestora, in special tehnicienii de sisteme si instalatorii, sunt expusi la multe surse de risc pe santierele de constructii. Acestea includ lucrul la inaltime, lucrul cu echipament electric sau utilizarea uneltelor electrice. Acesta este motivul pentru care un numar de companii au apelat la VdS in scopul reducerii riscurilor de sanatate”.

Rezultatul este acum extinderea acreditarii de catre Organismul de Certificare VdS pentru Sisteme de Management la sanatate si securitate ocupationala in conformitate cu OHSAS. Utilizand acest sistem, institutiile pot analiza, identifica si reduce sistematic sursele de pericol. Masurile preventive de protectie a sanatatii, cursurile de formare si instruire a angajatilor, precum si analizele de risc conduc la evitarea numeroaselor accidente si pagube materiale.

“Principalele avantaje al unui sistem de evaluare a sanatatii si securitatii in munca certificat de VdS, institutul numarul 1 in Europa in probleme de siguranta, sunt reducerea perioadelor de nefunctionare si intreruperi ale productiei, precum si o crestere a motivatiei angajatilor. Mai mult, certificarea contribuie la perceperea companiei ca fiind un angajator atractiv”, adauga Dl. Edel. “In plus, un sistem de evaluare a sanatatii si securitatii in munca certificat de VdS consolideaza managementul superior de securitate juridica. Datorita acestui nou serviciu, indeplinim nevoia clientilor nostri de a sublinia in mod clar expertiza acestora si in acest domeniu”


Despre VdS
VdS este una dintre cele mai mari companii europene de inspectie si certificare in domeniul protectiei si securitatii la incendiu. Avand decenii de experienta, VdS este partenerul de incredere al testarii sistemelor de protectie impotriva incendiilor la fata locului, al certificarii produselor, furnizarii de servicii si sistemelor de management. VdS stabileste de asemenea standarde internationale prin publicarea unui set cuprinzator de norme si linii directoare pentru prevenirea incendiilor si echipamentelor de siguranta. VdS se bucura de asemenea de o excelenta reputatie ca institutie de formare, oferind cursuri si seminarii pentru angajatii companiilor de toate marimile si din diverse industrii.
Clientii sai numara intreprinderi industriale si comerciale, producatori de top, companii specializate. Sigiliul de calitate VdS certifica faptul ca produsele si serviciile de pe piata sigurantei civile sunt de o calitate optima si ofera consumatorilor comerciali si privati un ajutor important de orientare. VdS Schadenverhütung GmbH este o filiala detinuta in intregime de Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.V. (German Insurance Association – GDV). 

www.vds.de/en
VdS – Inspected. Approved. Safe.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video