ISH 2023 Frankfurt: Wilo răspunde megatrendurilor globale cu soluții inteligente și sustenabile pentru casele viitorului

37 vizualizari
wilo la ish 2023
Distribuie pe

Grupul Wilo, producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate, va fi prezent din nou la cel mai mare eveniment internațional dedicat sistemelor HVAC și industriilor conexe, în perioada 13-17 martie, alături de peste alți 2000 de participanți.

Experții grupului tehnologic multinațional vor prezenta soluții pentru cerințele de mediu sporite impuse industriei, precum și pentru punerea în funcțiune, operarea și întreținerea ușoară a echipamentelor, în cadrul unui stand expozițional de 800 metri pătrați.

Provocări actuale, un singur răspuns: transformarea digitală

Megatrendurile globale, precum deficitul energetic, lipsa de muncitori calificați și creșterea gradului de urbanizare reprezintă provocări majore în ceea ce privește managementul clădirilor moderne: pe de o parte, numărul clădirilor extrem de automatizate este în creștere și, odată cu acesta, se înmulțesc și soluțiile pentru furnizarea, utilizarea și evacuarea apei; pe de altă parte, obiectivele statelor privind schimbările climatice și deficitul de forță de muncă specializată impun cerințe din ce în ce mai mari în designul echipamentelor tehnice pentru clădiri.

„Prezența la un eveniment de amploarea și renumele ISH reprezintă pentru Wilo un privilegiu, dar mai ales o ocazie de a arăta lumii că transformarea digitală nu e doar un deziderat. E deja un fenomen care vine să rezolve multe provocări ale momentului. De această dată, vom vedea cum provocările actuale  – criza energetică, deficitul de personal calificat și urbanizarea tot mai intensă – își găsesc răspunsul în tehnologia de ultimă oră. Echipa noastră va prezenta produse și sisteme inteligente și sustenabile, menite să facă diferența pe piața internațională de soluții pentru managementul clădirilor. Casele viitorului sunt deja aici”, declară Mariana Corlaci, Marketing Coordinator Mature Markets of Wilo & Marketing Manager Wilo România.

Eficiența energetică, motor al inovației

În calitate de furnizor de tehnologie activ la nivel internațional și pionier digital în industrie, Wilo va expune la Frankfurt soluții extrem de eficiente și deosebit de fiabile, care ajută consultanții, instalatorii și operatorii să depășească provocările momentului în ceea ce privește managementul clădirilor.

wilo

Printre acestea se numără pompa inteligentă cu etanșare mecanică pentru utilizare în aplicații de încălzire, climatizare și răcire Wilo-Stratos GIGA2.0-I, sistemul de circulație a apei reci Wilo-SiFresh cu monitorizarea continuă a temperaturii și unitatea dedicată rezolvării tuturor dificultăților în materie de canalizare și ape reziduale Wilo-DrainLift SANI CUT-S, care combină un design compact cu fiabilitatea operațională maximă.

Pe lângă soluțiile și serviciile prezentate, compania va expune, pentru prima dată la un asemenea eveniment, un model funcțional walk-in al proiectului său pilot – centrala de hidrogen H2POWERPLANT. Instalația constă în esență din patru componente: o sursă de energie (regenerabilă), un electrolizor, un rezervor de stocare a hidrogenului și o pilă de combustie. Astfel, vizitatorii standului Wilo - E06, situat în sala 9.0 – vor avea ocazia de a vedea modul în care interacționează componentele în centrala electrică modulară și scalabilă.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video