Top 3 aeroterme pentru gospodarii si ateliere, la un raport calitate-pret excelent!

34 vizualizari
aeroterme
Distribuie pe

Se spune că paza bună trece primejdia rea. Se mai spune și că ne dorim pentru noi și pentru cei dragi sărbători călduroase.

Însă asta nu înseamnă doar căldura din sânul familiei, ci și temperatura resimțită în jurul mesei de Crăciun. Și pentru că vrem să aveți sărbători pline de căldură în suflet și în case, dar și să vă întoarceți la muncă într-un mediu unde nu trebuie să suferiți din cauza frigului, am ales să vă prezentăm astăzi câteva aeroterme care vor face fix acest lucru pentru dumneavoastră: vă vor ajuta să resimțiți o temperatură crescută, potrivită, astfel încât să vă bucurați în liniște de bucatele alese de pe masă, de cadourile de sub brad și, de ce nu, de reîntoarcerea la job! Iată care sunt top 3 aeroterme, la un raport calitate-preț excelent:

Aeroterma electrică VULCANO 300 

Aeroterma electrică RURIS Vulcano 300este special construită pentru încălzirea birourilor sau a camerelor de lucru, însă asta nu o face mai puțin potrivită pentru încălzirea încăperilor unei locuințe, dacă acestea nu au o sursă de căldură. 
ruris vulcano 300 aeroterma electrica 3 kw 24465 1 1567528087
Și asta deoarece aeroterma de la RURIS este extrem de silențioasă, permițându-ne să ne bucurăm de orele de odihnă sau să fructificăm din plin orele de lucru. Deoarece are o alimentare electrică, aeroterma Vulcano 300  are o putere de 3000 W și un termostat reglabil cu autoresetare de până la 65°C, reușind să încălzească astfel suprafețe de până la 32 de mp. Avantajul său îl consituie greutatea redusă, de numai 4,6 kg, cu carcasă din tablă și elemenți din oțel inoxidabil, ceea ce o fac extrem ușor de manevrat și transportat. Totodată, materialele din care este confecționată, acoperite cu pulbere de rezistență la căldură, îi oferă protecție pentru supraîncălzire. Aeroterma este astfel o alegere excelentă pentru persoanele care au de încălzit spații relativ mici, cu costuri la fel de mici, prețul utilajului electric fiind de 222 Lei.

Aeroterma electrică ZOBO ZB-EY5, 5 kW 

Aeroterma electrică cu ventilator ZOBO ZB-EY5 a fost concepută pentru a încălzi gospodăriile, spațiile de depozitare, atelierele de lucru, birourile sau serele de până la 50 mp.

zobo zbey5 aeroterma electrica 5 kw 21158 1 1567525508

Având o putere de 5000 W, aceasta dispune de opțiunea de reglare a temperaturii între 0 – 40 °C. De asemenea, aeroterma este dotată cu un termostat, care controlează temperatura din încăpere și o va opri în momentul supraîncălzirii pentru a evita orice pericol. Aeroterma este de asemenea ușor de transportat și are un raport calitate-preț excelent, putând fi achiziționată la doar 324 Lei din magazinul online TehnicBazar.ro.

Aeroterma electrica INTENSIV PRO 5 kW R 400 V 

Pentru gospodăriile și spațiile de lucru ceva mai mari, recomandarea noastră merge către aeroterma electrică INTENSIV PRO 5 kW R 400 V, cu o putere calorică cuprinsă între 4299 Kcal/h si 17060 Btu/h, putere electrică de 5kW și alimentare 400V, toate acestea permițându-i să încălzească până la 100 de metri cubi. 
intensiv pro 5 kw r aeroterma electrica 400 v 23182 1 1567526997

Termostatul poate fi reglat între 5 – 35 °C. De asemenea, aeroterma este dotată cu funcția de supraîncălzire, ceea ce previne deteriorarea produsului sau producerea de accidente. Și în acest caz, raportul calitate-preț este excelent, aeroterma electrică INTENSIV PRO 5 kW R având prețul de 350 Lei.

Iar veștile bune nu se opresc aici și asta deoarece produsele menționate, alături de toate cele din categoria sa pot fi achizitionate și în rate prin TBI Credit, din magazinul TehnicBazar.ro. Așadar, tot ce vă râmâne de făcut este să ne contactați pentru a stabili detaliile tranzacției și ale unei livrări imediate!

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 2.032 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.192 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 28.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 50.420 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video